Kadın Kolları Başkanlığı döneminden bu yana parti tabanı ile yakın ilişkiler içerisinde olarak teşkilat içerisinde ve seçim çevresinde oldukça sevilen Müjde Çelik; “Görev verilirse kazanacağıma, kazandığımda da layığı ile görev yapacağıma olan güvenim tamdır” dedi. 

“Ödemiş tarihinde bir belediye başkanı iki defa seçim kazanamamışken Ak Parti bunu başardı. Başta Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere inşallah Genel Merkezimizin takdirleriyle Ödemiş’te yeni bir tarihi olaya daha Ak Parti ile vesile olmak, Ödemiş’in ilk kadın belediye başkanı olarak tarihe geçmek istiyorum” diyen Müjde Çelik Ödemiş’e bir kadın eli değsin istiyor. Aday gösterilmesi halinde diğer partilerde görev yapmış Ödemiş siyasetinde etkili kimselerden de alenen destek alacağını ifade eden Çelik kurulduğu günden bu yana partimin çizgisinden bir an bile şaşmadım, hiçbir zaman partimin başarısından şüphe etmedim diyerek yine her durumda ve her şartta partisi ile omuz omuza sonuna kadar yürüyeceğini belirterek başvuru dosyasını Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı’na sundu.

Müjde Çelik kimdir?

Tire’li bir baba ve Selanik göçmeni bir anne’nin 3. çocuğu olarak 1971 yılında Ödemiş’te doğmuştur.

İlköğretim ve liseyi Ödemiş’te okumuş, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'nda tamamlamıştır. Eğitim yıllarında ve sonrasında aile işletmeleri olan kuaför salonunda çalışarak hem ailesine yardım etmiş hemde insan ilişkilerini gerçekleştirerek her yaştan ve statüden insanlarla kaynaşma içerisine girmiştir. 2003 yılında yapılan Ak Parti ilçe kadın kolları kongresinde Ödemiş Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen, 12 Haziran 2011 yılında yapılan genel seçimlerde 2. bölge 8. sıra millletvekili adayı olan Müjde Çelik 35 Proje Hareketi Derneği Genel Sekreterlik görevini de 2014 yılına kadar büyük bir özveri ile yerine getirmiş olup halen yönetim kurulu üyesi olarak görev ve çalışmalarına devam etmektedir. 2014 - 2015 yılları arasında Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Müjde Çelik 7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimlerde 2. bölge 13. sıra milletvekili adayı olmuştur. 16 Nisan 2017 yılında yapılan halk oylamasında Ödemiş İlçe SKM Başkanlığı görevinde bulunan Müjde Çelik 27 yaşında bir kız ve 18 yaşında bir erkek çocuk annesidir.

Editör: Haber Merkezi