Haber: Dilek Ayvalı

 Bayramın birinci günü AK Parti Tire İlçe Binası’nda yapılan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Kırkpınar’ın katıldığı bayramlaşma törenine partililer yoğun ilgili gösterdi.

Ardından Milletvekili Adayı Kırkpınar, AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli, Tire Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Maltepe ve AK Parti Tire Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti.


 

AK Parti Tire İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma töreni düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve her iki partinin yönetim kurulu üyeleri yaklaşan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları ile ilgili sohbet etti.

 

HASTALARI ZİYARET ETTİLER


Bayramın üçüncü günü aynı zamanda da Babalar Günü olarak kutlandı ülkemizde ve bazı babalar çifte bayram yaşadı. AK Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, Ramazan Bayramının üçüncü günü Tire Devlet Hastanesindeki hastaları ziyareti esnasında, Babalar Günü’nün Tire’deki ilk babası olan Ahmet Aşkın Eserol’un da Babalar Günü’nü kutladı. Başkan İçelli, Babalar Günü’nün ilk babasına evladının vatana millete hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını dilediğini söyledi.

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, ilçe Koordinatörü Murat Acet ve SKM Başkanı Mustafa Maltepe, Tire Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden hastaları Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaret etti. İçelli, hastaların sağlık durumları ile ilgili bilgi alarak hastane personeli ile de bayramlaştı.

AK Parti Tire İlçe Teşkilatı Bayram Mesaisinde son olarak Kahrat, Kızılcahavlu, Sarılar ve Yenişehir kırsal mahallelerinde vatandaşla bayramlaştı.

 

Editör: Haber Merkezi