Haber: Dilek Ayvalı

Basın mensuplarıyla sohbet eden Kaygusuz, adaylık süreci ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Basın toplantısında AK Parti Tire İlçe Başkanı Adayı Ali Kaygusuz'a, AK Parti Tire önceki Kadın Kolları Başkanı Sacide Ebeoğlu ile AK Parti Tire Gençlik Kolları önceki başkanlarından Efdal Gül de eşlik etti.

Yerelgüç Gazetesinin de hazır bulunduğu kahvaltı organizasyonunda konuşan Kaygusuz şunları söyledi: "14 Ağustos 2001 tarihinde vesayet rejimine son vermek, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bitirmek, Devlet Millet kucaklaşmasını sağlamak, her türlü baskı ve kısıtlamaları sona erdirmek, devletin tüm hizmetlerini vatandaşa en üst düzeyde milletine sunmak, halkın gücünün üstünde güç yoktur diye haykırmak için ömrünü vatanına milletine feda etmiş ve etmekte olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu ve milletin teveccühü ile karşılanmış olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin vizyon ve misyonunu bugüne kadar benimsemiş olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyiz.

Tire'de devlet ile millet arasında gönül köprüsü kuracak tertemiz bir sayfa açmak istiyoruz

Sadece Türk halkının değil, dünya mazlumlarında umudu olan Cumhurbaşkanımızın derdi, bizimde derdimiz, sevinci bizimde sevincimizdir. Bu vesile ile her geçen gün kendini tazeleyen, yenileyen partimizde bizlerde Ak Parti Sevdalıları olarak Tire’de bayrak değişimi vaktinin geldiğini biliyoruz. Bir tek derdimiz var o da Sayın Cumhurbaşkanımızın millete hizmet yolunda feda ettiği ömrüne bir soluk olmak. ilçemiz halkı ile Cumhurbaşkanımız arasında beklenen özlenen hizmet köprüsünü kurmak için tabandan gelen istekler doğrultusunda 27 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan kongremizde Tire’de devlet ile millet arasında bir gönül köprüsü kuracak tertemiz bir sayfa açmak istiyoruz. Bizler Tire Ak Parti sevdalılalrı olarak küskünlükleri bir kenara bırakıp ilçemiz ve ülkemiz için taş üstüne taş koymaya geliyoruz. Yeni bir yönetim anlayışı ve güçlü bir kadro ile millete hizmet yolunda önemli bir adım attık. Milletimizin tevecvühü ile bu bayrağı seve seve devralacak ve Tire’de hep birlikte AK Parti ailesi olarak gönüllere dokunacağız. 

Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin

Bu duygu ve düşüncelerle 27.09.2020 tarihi itibariyle tabanımızın da  destekleri ile Ak parti Tire ilçe Başkan adayı olarak çıktığım bu kutlu yolda Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda güçlü kadrolarımızla  mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağıma söz veriyor ve bir kez daha sizlerin aracılığı ile adaylığımı açıklıyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."

Editör: Haber Merkezi