Haber: Dilek Ayvalı

Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali, AK Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı başvuru dosyasını AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli’ye partililerin de bulunduğu ilçe binasına gelerek teslim etti.

AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli yaptığı konuşmada, daha öncede 2 adaya dayı arkadaşımız başvuru yaptı. Bugün de 3. Müracaatı hep birlikte alıyoruz. Hedefimize çok az kaldı. Tekrar ak parti bayrağını bu belediyeye dikeceğimiz özlenen günlere çok az kaldı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.

"BUGÜN VE YARIN AYNI OLAN ZARARDADIR"

AK Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Hayali konuşmasında şunları kaydetti, “Bugün başkanımın da dediği gibi buraya Tire Belediye Başkan Adayı olmak için müracaat ettim. Hepinizin bildiği gibi 31 yıldır ben Tire’de yaşamaktayım. 1993 yılından beri 26 yıldır da Türkiye’de bir rekor kırarak başhekim olarak Tire Devlet Hastanesinde çalışmaktayım. Ben hizmet adamıyım. Ve çalışmayı seviyorum. Peygamberimizin bir hadis-i şerifi var, ‘Bugün ve yarın aynı olan zarardadır.’ Ben hep hastaneme gittiğimde daha ne yapabilirim düşüncesinde oldum.”

“TİRE’NİN ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURDUK”

“12 hekim 70 personel ve 60 yatağımız vardı ilk başhekim olduğumda. Yıllık poliklinik sayımız 25 bindi. Ameliyat sayımızda 450 idi. Bugün ise 80’i aşkın hekim, 700’ü aşkın personelimiz ile yıllık poliklinik sayımız 55 bin. Fazla reklamı sevmiyorum ama Türkiye’nin ilk dijital hastanesiyiz. Tire’nin adını sadece Türkiye değil tüm Dünyaya duyurduk. Sağlık Bakanlığı hastanemizi sistem olarak seçti diğer hastaneler öğrensin diye. Bunu ben ekibimle yaptım. Ben kadroyla çalışmayı seviyorum. Eğer aday olur ve seçilirsem Tire Belediyesinde de kadro ile çalışacağım. Bu kadro da Tire’de var. Bu işi hep birlikte başaracağız.”

“TEK BAŞIMA BİR HİÇİM”

“Seyahat etmeyi seviyorum. Rahmetli babam nakliyeciydi. Kamyonlarımız vardı ben kamyon şoförlüğü de yaptım. Bütün Türkiye’yi gezdim. Hala da devam ediyorum. boks federasyonunda görevli doktordum bu sayede tüm dünyayı gezdim ve gördüm. Yanlış anlaşılmasın firmaların düzenlediği gezilerle gitmedim. Tire muhteşem bir yer. Ben tüm dünyayı gördüm. Tire iklimiyle, kültür hazinleriyle harika bir yer ama layık olduğu yerde değil maalesef Tire. Bu görev bize tevdi edildiği takdirde, Tire'yi şehircilikte, sanayide, kültür ve turizmde en üst seviyeye çıkaracağımıza eminim. Ben sizlere söz veriyorum. Ben gece gündüz uyumam bakanları da rahat bırakmam. İşleri takip edeceğim. Ben burada abilik rolünü üstleneceğim. Herkesin abisi olacağım. Birlik beraberlik olmazsa bu işi götüremeyiz. Ben hastanede de liyakati esas aldım. Burada Sıtkı Bey de var, Mehmet Çeltikcoğlu var, Erdoğan Güngör var. Hep birlikte kucaklaşarak bu işi götüreceğiz. Tek başıma bir hiçim."

Hayali’nin dosyasını teslim ettiği programda Tire Belediye Eski Başkanı Nazım Çulcu ve M. Sıtkı İçelli, AK Parti Tire İlçe Eski Başkanları Erdoğan Güngör ve Mehmet Çeltikcoğlu, AK Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Editör: Haber Merkezi