Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı R.Şerif Delibalta’nın kongrede tekrar aday olmayacağı açıklamasının ardından Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı kim olacak merak ediliyor.

Ak Parti Ödemiş’te başkanlık için geçen isimlerin başında Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ali Hadim geçiyor. Parti de aktif görevine devam etmese de seçim süreçlerinde çalışmaların içinde bulunan Hadim’in ilçe başkanlığını kabul edip etmemesi merak konusu.

Ak Parti’de aktif görev almış 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Ödemiş Belediye Başkan Aday Adayı olan, yerel seçimlerde aktif olarak görev alan iş kadını Kıymet Yıldırım’ın ismi şimdilerde Ödemiş İlçe Başkanı olarak geçiyor. Genç, başarılı ve bayan olması ile dikkat çeken Yıldırım’ın Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanlığında başarılı olacağı konuşuluyor.

Başkanlık için ismi geçen bir diğer isim Ak Parti İzmir İl Yönetiminde bulunan Avukat Mehmet Kocaağa. Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa’nın oğlu Mehmet Kocaağa ilçe başkanı olması yönünde destek görenler arasında.

Şuan mevcut yönetimde bulunan Osman Gülcü ilçe başkanı olması yönünde partide destek verilen isimler içerisinde yer alıyor. 

İlçe Başkanlığında ismi geçen bir diğer isim Muhammed Şen. Ak Parti’de aktif görevde bulunan son dönemde görevinden ayrılan Şen, daha önceki ilçe başkanlıklarında da ismi geçenlerden. Teşkilat Başkanlığı görevinde iken mahalle temsilcileri ve parti üyeleri ile kişisel ilişkileri kuvvetli olan Şen’in birçok kişi tarafından yeni dönemde ilçe başkanı olması isteniyor.

AK PARTİ ÖDEMİŞ’TE YÖNETİM DEĞİŞİYOR MU?
http://www.yerelguc.com/ak-parti-odemiste-yonetim-degisiyor-mu-makale,2045.html

 

Editör: Haber Merkezi