“11 YILDIR SESİNİ ÇIKARMAYANLAR ŞİMDİ SES VERİR OLMUŞ”

Ödemiş MHP İlçe Teşkilatı ve MHP İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu’nun Ödemiş Organize SANAYİ Bölgesi ile ilgili açıklamalarına Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir’den cevap geldi.

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'de AK Parti'nin seçim öncesi temelini atacağı Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) adının indirilerek ödenek gönderildiğini öne sürdü. MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'de AK Parti'nin seçim öncesi temelini atacağı Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) adının indirilerek ödenek gönderildiğini öne sürdü. 14 yıl önce temelini attığı için adının verildiği OSB'den adının kaldırılmasının nezaketsizlik olduğunu söyledi. MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Sanayi ve Ticaret Bakanı olduğu 57'nci Hükümet döneminde 2002 yatırım programına aldırdığı, yatırımcıların jest olarak kendi adını verdiği Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'ne, 2002 yılından bu yana AK Parti hükümetlerinin çivi çakmadığını, adını taşıyan levhanın çürüdüğünü, birkaç ay önce de "Tanrıkulu'nun adını indirin, temeli atalım" denilerek, levhanın söktürüldüğünü anlattı.

Shov peşinde olanlar isim derdinde
Hizmet peşinde olanlar hizmet derdinde

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun yapmış olduğu açıklamaların tamamen asılsız olduğunu söyleyen Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, “Böyle bir suçlama Ödemiş halkına yapılmış büyük bir terbiyesizliktir. Özellikle Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Ödemişlilerin derdi ismi değil. MHP Ödemiş İlçe Başkanı şuan hayata geçirilmesi için büyük yol kat edilen başarıya gölge düşürmek istemektedir ve vatandaşlarımızın hak ettiği bu projenin yapılmasının değil,  isminin peşinde olduklarını da göstermişlerdir. Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem ve şuan ki mevcut yönetim kurulu ve partimiz tarafından Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesi için büyük bir çaba sarf edildi. Ve başarıya da ulaşıldı. Şimdi de Ödemiş’te Beydağ Barajı gibi yılan hikayesine dönen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinin temellerinin atılması ve çalışmaların başlatılması MHP’nin Ödemiş İlçe Başkanı ve yönetimini rahatsız etmiş.  MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı konuyla ilgili olarak Ödemiş OSB’nin seçime günler kala sahiplenilmesine, temellerinin atılmasına eleştiride bulunmuş. Biz OSB için uzun süredir çaba gösteriyoruz. Peki kendileri OSB’nin adını ne zaman ağızlarına almışlar? Ne zaman bu konuya katkıda bulunmuşlar? Bunu da sormak gerekir.

ÖDEMİŞLİNİN DERDİ İSİM DEĞİL
PROJENİN HAYATA GEÇİRİLMESİDİR

“Kim gerçek hizmet peşinde kimler shov peşinde ortadır”

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun İzmir'de AK Parti'nin seçim öncesi temelini atacağı Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) adının indirilerek ödenek gönderildiği açıklamasına karşılık Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, “ Sayın Tanrıkulu, 2002 yılında isminin verildiği 2004 yılında da zamanının yönetim kurulu tarafından ismi değiştirilen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili asılsız bir iddiada bulundu. Bugün resmi belgelere bakıldığında Kenan Tanrıkulu’nun dediği gibi iki ay önce değil 2004 yılında isim değişikliği yapıldığı ortadadır. 11 yıldır hiç ses çıkarmayanların Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklama yapmaları kimlerin hizmet kimlerin shov peşinde olduğunun açıkça göstergesidir.”

Editör: Haber Merkezi