Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık Ak Parti Bayındır İlçe Teşkilatına bayram ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Uğur Demirezen, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve parti üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Ali Aşlık teşkilat ile bayramlaştı.

 Demirezen “Türkiye’nin gücüne hep birlikte güç katacağız”

İlçe Başkanı Uğur Demirezen ise kısa bir konuşma yaparak tüm teşkilat olarak şuan 2 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan'nın İzmir mitingine kilitlendiklerini söyledi. Demirezen; “ Nasip olursa ilk defa Cumhurbaşkanını halk kendisi seçecek. En büyük görev hem teşkilatımıza hem de üyelerimize düşüyor. Türkiye’nin gücüne hep birlikte güç katacağız. Teşkilatımız seçime hazır.” 

  Aşlık “ Vatana ihanet edenleri asla affetmeyeceğiz”

Partide konuşma yapan Milletvekili Ali Aşlık, 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin kazanacağını ve Türkiye'nin durmadan büyümeye devam edeceğini belirtti. Gündemdeki konulara da değinen Aşlık paralel yapı ile ilgili şunları söyledi;  “ Bu vatana ihanet edenler asla af edilmeyecektir. Türkiye’nin sırlarını, bilgilerini, başka ülkelere peşkeş çekenleri asla af etmeyeceğiz” dedi.

   Aşlık “Bizi zorlayacak bir aday yok”

10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde karşılarında ciddi bir adayın olmadığını söylen Aşlık, “ 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizim karşımızda ciddi bir aday, bizi zorlayacak bir aday yok. En basit örneği de dün gördünüz işte, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu İstiklal Marşı’nın kıtalarını Çanakkale şiiri olarak algıladı.  Biz birinci turda yüzde ellilerle değil de yüzde altmışlarla, altmışbeşlerle alacağız. ”

“Yapıcı değil, yıkıcı bunlar”

“CHP ve MHP’de ki bazı partililerde Devlet Bahçeli veya Kemal Kılıçtaroğlu gibi değil. Onların içinde de bu ülke için kalbi küt küt atanlar var. Özellikle MHP’de bunların oyuna talip olmayan çok kişi var.  CHP’li belediyeler vatandaşa çok yerde yaptığı gibi ‘oy verin, vermezseniz hizmet getirmeyiz’ diyorlar. Bunlar zaten oy verseniz de hizmet getiremiyorlar. Yapıcı değil, yıkıcı bunlar” dedi.

Daha sonra hep birlikte Bayındır ılıca mahallesine gidilip vatandaşlar ile sohbet eden Ali Aşlık ilçeden ayrıldı.


Mehmet Akif Avşar (Bayındır)


Editör: Haber Merkezi