NAZİF HARUPÇU

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Teşkilat başkanı Özcan Kaymak şunları söyledi, “Halkımıza hizmet etme yolunda, Su, Elektrik yol problemi olan köylerimizde hem teşkilat olarak, hem de Hükümet olarak çözüm üreterek yolumuza devam ediyoruz. Kiraz ilçemizde ve köylerimizde  halkımıza bir nefes kadar yakınız. Bu düsturla hareket ediyoruz.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; İlçemizde yaklaşmakta olan yerel seçimlerde Ak parti Belediyeciliği ile tanıştırmak, Bir siyasi parti olarak değil, hizmet partisi olduğumuzu göstermek istiyoruz. Hizmet ve Millet partisi olduğumuzu da projelerimizi tek tek hayata geçirerek göstereceğiz.

Şu an görev başında olan Kiraz Belediyesinin halka hizmet anlamında yetersiz kaldığını, halkımızın tedirgin olduğunu açık şekilde bizlerde görmekteyiz.

Biz Bu seçimlerde Belediye Başkan adayımız seçilerek göreve gelirse Ak belediyecilik farkını da burada halkımıza yaşatacağız.

Mavidere, Haliller, Sırımlı, Olgunlar ve bütün köylerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Mavi dere köyünün yol sıkıntılarını yerinde gördük.

Sorunlara çözüm bulup vatandaşlarımızı sıkıntılardan kurtarıyoruz.

Kimsesiz çocuklarımıza ve kapısı çalınmayan İnsanlarımızın kapısını çalarak yalnız olmadıklarını ve Kimsesizlerin kimsesi olan Başbakanımızın selamını götürüyoruz.

Evinde yatağa mahkum olmuş hastalarımızı buluyor ve sıkıntılarını dinliyor ve Hizmette sınır tanımayan Ak parti Hükümetimizin Evde Bakım ve Bakıma muhtaçlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlıyoruz.

Bizim farkımız bu. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın diyerek aydınlık günler yakın Sen Kiraz sın, Büyük düşün diyerek, durmak yok yola devam sloganı ile her zaman halkımızın yanında olduğumuzu ifade ediyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi