Toplantıya Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem katıldı.
Ak Parti Kiraz İlçe Danışma Toplantısı önceki gün ilçe teşkilatında yapıldı. Toplantıya; Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle temsilci başkanları, Köy Muhtarları, Gençlik ve Kadın kolları üyeleri ile partililer ve vatandaşlar katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz; “Ak Parti'nin hizmet anlayışını 2001 yılında daha henüz yolun başında olduğumuz için anlatmakta zorlanıyorduk. Partimizin temel felsefesi olan 'ayağa gelinen değil, vatandaşın ayağına giden' teşkilat olarak çalmadığımız kapı, gitmediğimiz köy ve belde kalmadı. Ramazan ayında evimizde bir gün bile iftar yapmadan, her gün fakir bir vatandaşımızın sofrasına hazırladığımız yemekleri de beraberinde götürerek misafir olduk. Hep vatandaşın ayağına gittik ve gitmeye de devam edeceğiz. Seçimlere bir yıl kaldı. Hedefimiz bu dönem  seçimlere daha iyi şekilde hazırlanmak. Bunun için bugün toplanmış bulunuyoruz” dedi.
Yaklaşan yerel seçimlerde Kiraz’ı Ak Belediyeciliğe taşıyacaklarını belirten Başkan Yılmaz; “İktidarın gücünü Kiraz’a yansıtacağız. Ak Parti hükümetinin yaptığı güzel hizmetleri ev ev, kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Hem Kiraz’da hem de İzmir Belediyesi’nde Ak Partinin bayrağını dalgalandıracağız. Halkımızı Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız” şeklinde konuştu.
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem ve Milletvekili Hamza Dağ, köy muhtarlarının ve mahalle ve köy temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek bu sorunları en kısa zamanda çözmeye çalışacaklarını söylediler.
Ak Parti Kiraz İlçe Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, “Bizim siyasi anlayışımız halka hizmet Hakka hizmet etme anlayışıdır. Yerel seçimlere kadar çok çalışacağız. Ülkemizi ve ilçemizi Ak Parti iktidarından mahrum etmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İlçe danışma meclisi toplantılarımız verimli geçiyor. Merkez ve köylerdeki muhtarlarımız, mahalle temsilcilerinin bulundukları bölgelerdeki sorunları bire bir dinlemek ve çözüm bulmak için bu toplantıları her ay düzenli olarak yapıyoruz” dedi.


Editör: Haber Merkezi