Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan İzmir’de 2 Ağustos’ta mitinge gelecek

 

 Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Ödemiş İlçe teşkilatının davetlisi olarak ilçeye geldi. Partili Mahmut Köksal tarafından Fatih Öğrenci yurdunda verilen iftar yemeğine katılan Denizli, burada öğrenci yurdu tesislerini de inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

BİZ SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN PARTİ DEĞİLİZ

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli şunları söyledi, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle İzmir İl teşkilatımızda Seçim Koordinasyon merkezi faaliyete geçti. Çok yeni bir il başkanımız var. Çalışmaları koordine ediyor. Bizim Ak Parti felsefesinde bir seçimden bir seçime çalışma yoktur. Biz teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürekli canlı tutmaktayız. Aman seçim geliyor, hazırlanalım diye kaygı taşımıyoruz. Biz zaten rutin çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Haa ne yapıyoruz, bir önceki seçim döneminde eksiklerimiz varsa onları tespit ediyoruz ve O eksikliklerin üzerine gidiyoruz. Biz her an yarın seçim olacakmış gibi çalışan partiyiz. Çalışmalarımızın çoğu tamam, sandıkları bir bir gözden geçiriyoruz. Teşkilatlarımızda İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız koordinelerini yapmaktalar” dedi.

VATANDAŞ, BAŞBAKANI BİZDEN DAHA İYİ ANLATIYOR

Denizli, “Genel propaganda çerçevesinde, Yine sokaklara çıkacağız. Yine Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatacağız. Ama gittiğimiz yerlerde vatandaşlar bize O kadar güzel anlatıyorlar ki; Benim sana anlatmam gerekliliğini, siz bana anlatıyorsunuz diyorum. Demek ki; Vatandaşlarımız artık neyin ne olduğunu daha iyi şekilde anlamış durumda. Bunu anlatırlarken de içten ve samimi şekilde anlatıyorlar. Biz dahi şaşırıyoruz. Ben bu sevginin sandıklara yansıyacağını umuyorum.İnşallah 10 Ağustos’ta ilk turda da alnımızın akıyla bu seçimden başarıyla çıkacağımızı umuyorum. Başbakanımızı, Cumhurbaşkanlığı makamına uğurlayacağız diye düşünüyorum. Ak parti büyük Türkiye hayali ile yoluna devam edecek”

İLÇELERDE DE SKM BÜROLARI FAALİYET GÖSTERECEK

Denizli, “Yerel seçimler gibi olmasa da, İlçelerimizde Seçim Koordinasyon merkezleri açılarak seçim çalışmalarını sürdürecekler. Bu ilk deneme ve ilk defa halk Cumhurbaşkanını seçecek. Son 20 gün çalışmalar çok hızlanacak diye düşünüyoruz. Kampanyalar hızlanacak, Başbakanımız başladı zaten çalışmalara” dedi.

HADİM, “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Başbakanımız 2 Ağustos’ta İzmir mitingine gelecek. Ondan sonrada 10 Ağustos için el birliği ile kazanmak için çalışacağız” diyen Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim’de açıklamasında, “İlknur hanım iftar davetimizi kabul ederek bizleri yalnız bırakmadı. Her zaman olduğu gibi teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde, sürekli halkımızın içerisindeyiz. Seçim çalışmalarımız başladı. Belediye Başkanımız Mahmut Badem ile birlikte her gün bir yerdeyiz. Fatih öğrenci yurdu yetkililerine de sonsuz teşekkür ediyorum. Günde en az 2 mahalleyi ziyaret ediyoruz. 12 yıldır bizleri taşıyan Başbakanımıza, Dünyada 16, Avrupa da 6.sıraya taşıyan Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına taşımak adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.
NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi