Seçimlere günler kala milletvekili adayları çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş’ta seçim çalışmaları çerçevesinde ilçeye bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Günlüce Mahallesine eski Milletvekili ve kayınpederi olan Hüsamettin Korkutata’da çalışmalarında damadına destek vermek için Ödemiş’e geldi. 

Eski vekil Korkutata şunları söyledi, “Saadet Partisi, Fazilet ve Refah partilerinde milletvekilliği yaptım. Köylülerimiz bedeni ile çalışan insanlarımız. Allah çalışmalarınızı bereketli kılsın. Önümüzde seçim var. Bu çalışmalarda Türkiye’nin her yerinde dolaşıyorum. Kesinlikle ülke de ne zaman koalisyon olmuşsa sıkıntı olmuştur. Ne kadar uyumlu olursa olsun, Tek başına iktidar gibi güçlü olmuyor.

Ülkenin üzerinde yıllarca vesayet baskısı vardı. Ne zaman vesayet bitti, İnsanlara özgüven gelmeye başladı. İnsanlar daha iyi üretim yapmaya başladı ve girişimcilik arttı. Devletin gençlerin önünü açıp, özgüven gelmesi ve girişimcilik yapması için tek başına iktidar şart.

Kimse tank, helikopter, kendi silahlarımızı ve teknolojimizi yapacağımıza inanmıyordu. Eskiden bunların yazılımlarını İsrail ve Almanlar yapıyordu.

Şimdi kendi mühendislerimiz yapıyor. Bu kazanımların geri gitmemesi gerekir. Bu partiler içinde tek başına gelişmeyi ileriye taşıyacak olan Tek parti dönemidir. Dün İtalya, Yunanistan, Almanya bize tepemizden bakıyordu. Şimdi onlar ne durumda, feryat ediyorlar. Ama biz dimdik ayaktayız. İnşallah 1 Kasım önemli bir seçim dönemidir. Oyunuzu Tek başına iktidara taşıyacak şekilde verin” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Sedat Şenbaş’ta yaptığı konuşmasında,

“Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, köylüye önem veriyor, gençlerimize önem veriyor, İş kuracaklara önem veriyor, Girişimci esnaflarımıza önem veriyor. 7 Haziran’da seçim geçirdik. Koalisyon ortaya çıktı. Kimse yanaşmadı. Milletin ve ülkenin bekası için tek başına iktidar şart oldu. Koalisyonlar bu ülkeye fayda getirmedi. 2000’li yıllarda Cumhurbaşkanı Anayasa kitapçığını fırlattı ve Ülke kâbusa döndü. En son Koalisyonun ülkeyi ne hale getirdiğini gördünüz. Bu iş memleket meselesi, Tek başına İktidar için oyunuzu Ak Partiye verirseniz, Bu ülke daha iyi yönetilecektir. Gençlerimize, üreticilerimize ve girişimci olan herkese hibe krediler ve faizsiz krediler var. Bunlar iş kurmak ve işlerini genişletmek isteyenler için fırsattır. Bu fırsatları sandığa yansıtarak hem kendi geleceğiniz için, hem ülkenin geleceği için katkı sağlamış olacaksınız” dedi.

Editör: Haber Merkezi