Haber: Dilek Ayvalı

AK Parti Tire Kadın Kolları yönetimi ile mahalle başkanları kahvaltılı programda bir araya geldi. Tire Öğretmenevinde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı M. Selman İçelli ve eşi Gülin İçelli de katıldı.

İçelli, “BELEDİYEYİ YENİDEN KAZANACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı M. Selman İçelli programda bir konuşma yaparak AK Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak hedeflerini gerçekleştirme yolunda çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Başkan İçelli şöyle konuştu, “31 Mart’ta yapılan ilçe kongremizin ardından ilk hedefimiz 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde partimizin Tire’deki oylarını artırmaktı. Bunu başardık. İkinci hedefimiz de yaklaşan yerel seçimlerde aynı başarıyı gösterip tekrar Tire’de AK Parti bayrağını dalgalandırmak. Yapılan seçim çalışmalarında zincirin ilk halkası kadın kollarımız, gençlik kollarımız. Hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Çünkü kadın kollarımız iyi bir performans gösteriyor. Genel seçimlerde mükemmel bir şekilde çalıştınız. Sağ olun var olun. Yerel seçimlerde de bu performans ile yeniden belediyeyi kazanacağımızdan eminim.”

Ünalan, “MAHALLE BAŞKANLARI, MAHALLELERDEKİ KALBİMİZ”

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehri Nisa Ünalan programda yaptığı konuşmada şunları ifade etti, “Bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bazı mahalle başkanlarımız aramıza yeni katıldılar. Onlara hoş geldiniz demek istiyorum. Mahalle başkanlarımız bizim mahallelerdeki kalbimiz, elimiz kolumuz kısacası her şeyimiz. İyi bir ekip oluşturduk. Güzel bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Bu bir başlangıç buluşmasıydı. Yerel seçime gidiyoruz. Hepinizin canla başla çalışacağına inanıyorum. Allah’ın izniyle bu yerel seçimi alacağız.”

Program, mahalle başkanlarına Başkan M. Selman İçelli ve Mehri Nisa Ünalan tarafından mazbatalarının verilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi