Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerine devam etti.

Başkan Badem, 1 Kasım seçimleri öncesi dur durak bilmeden toplumun tüm kesimlerine ulaşarak, 1 Kasım genel seçimleri için Ak Parti’ye oy istedi.

Sık sık mahalle, esnaf ve kahve ziyaretlerinde bulunan, halkla iç içe olan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, hem vatandaşların sıkıntılarını yakından dinledi hem de 1 Kasım genel seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu aktardı.

Vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti’ye oy isteyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 1 Kasım seçimlerinin memleket meselesi olduğunu ifade ederken, “Bu seçim Türkiye’nin büyümesini durdurmak isteyen güçlerin, AK Parti’nin tek başına iktidar olmasına mani olabilmek için güç birliği yaptığı seçimlerdir. Tüm toplumsal kesimlere eşit mesafede durma anlayışımızla, milletimizin temel değerlerine dayalı birlikteliğimizi ve vatandaşlık bağını korumaya devam ediyoruz. 1 Kasım seçim gününde de vatandaşımız kendi öz iradesiyle sandıkta kararını verecektir” dedi.

“1 Kasım seçimleri bu yüzden memleket meselesidir.” diyen Badem, “ 13 yıl öncesini hatırlamak lazım. Hastanelerde yaşanan sıkıntıları, emeklilerin maaş kuyruklarında yaşadıklarını, işletmelerin birer birer battığı günleri hatırlamak lazım.  AK Parti’nin gerek ekonomik alanda sağladığı başarı, gerek sosyal alanda sağladığı adalet, birilerini çok rahatsız etti. Bunlar kimler peki? Türkiye’nin kalkınmasını istemeyenler, Türkiye’de sosyal barışın sağlanmasını istemeyenler. İşte bu güçler, içimizdeki hainlerle birlikte, işbirlikçileri ile birlikte bugün AK Parti’nin tek başına iktidar olmaması için büyük çaba içerisindeler. Vatandaşlarımız tüm bunların farkındadır ve 1 Kasım’da gerekeni yapacaktır. 1 Kasım’da AK Parti sandıktan tek başına iktidar olarak çıkacak ve Türkiye’nin şahlanışı devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi