“İnsanoğlu; ağzından çıkan cümlelerin, beyninde çıkan düşüncelerin bütün evreni dolaşıp, tekrar onlara geri döndüğünü bilse, çok daha dikkatli olurdu.” Albert Einstein
Secret kitabından sonra iyice popüler hale gelen ve sonunda da komedyenlerin malzemesi olan “evrenden istemek”. Nedir evrenden istemek? Ne zaman işe yarar? Neden işe yaramaz? Size bunu üç bölüm halinde yazacağım.
EVRENDEN İSTEMEK (ÇEKİM YASASI)
Çekim yasası aslında Yaradanın, yaşantımızın daha güzel hale gelmesi ve tekamül sürecimizde daha kolay ilerleyebilmemiz için bize verdiği sistemdeki enerji yasasıdır. Bu yasa “iste-olsun” formülüne dayanır ve istenileni de istenmeyeni de hayatımıza çeker. Çünkü sistemde inanılarak düşünülen, söylenen, yazılan, yapılan her şey bir EMİRdir.
Öncelikle size basitçe bilimsel olarak yasanın nasıl işlediğinden bahsedeyim. Atomun çekirdek kısmının etrafında yörüngeler bulunur (suya taş attığınızda oluşan halkalar gibi düşünebilirsiniz). Her yörüngenin üzerinde de elektronlar vardır. Siz bir dilekte bulunduğunuzda elektron bulunduğu yörüngeden bir üst yörüngeye atlar. Dileğinizin gerçekleşmesi için bir titreşim yayar, sistemdeki olasılıkları değerlendirir. Olasılığın gerçeğe dönmesi için bir üst yörüngeye atlayan elektronun kendi yörüngesine dönmesi gerekir. Siz dileğinizin ne zaman gerçekleşeceğini ya da olup olmayacağını sorgularken, elektronun kendi yörüngesine dönmesine engel olursunuz. Bu da dileğinizin gerçekleşmesini engeller. Elektron ne zaman kendi yörüngesine dönerse o zaman isteğinizde gerçeklik kazanmış olur. İşte bu yüzdendir aramasını çok istediğiniz aşkınızın, aramasını umursamadığınız anda araması.
Kafanız fazla karışmadan biraz önce yazdığım “ 'istemediğimiz' şeyleri de hayatımıza çekmemiz” konusuna da hemen açıklık getireyim. Çekim yasası aynı zamanda Etki-Tepki yasasından (karşılıklılık yasası) oluşur. Bu yüzden de evrene ne kadar kuvvetli bir negatif enerji yayarsak o olumsuzluğu yaşamamız o kadar kesinleşir. Eğer hastalanmaktan korkarsanız hastalanırsınız, aldatılmaktan korkarsanız da aldatılırsınız. Bu değişmez bir kuraldır. Onun için aklınızdan geçen düşünceye, ağzınızdan çıkan kelimeye, elinizden çıkan yazıya çok dikkat edin.
Ve son söz: Tüm sistem yasları gibi çekim yasası da inansanız da inanmasınız da işler.Sevgi ve huzurla...
Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız.