Emekli korgeneral İsmail Hakkı Pekin açıkladı, PKK 230 uçaksavar almış!
Bundan ne anlaşılıyor? Şu anlaşılıyor: Amerika PKK terör örgütü görüntüsüyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı büyük çapta savaşa hazırlanıyor.
Türkiye’yi ve Ortadoğu’yu yalayıp yutmak kolay değil tabi. Silahlı mücadele ister. Taşeronlar ister. Yerli işbirlikçiler istir.
 
            …
 
Yine gazetelerden ikinci haber: Bebek katili, pardon “Sayın” Apo, her an silah bırakma talimatı verebilirmiş. Neden? İşlediği onca cinayetten sonra imana mı geldi, hidayete mi erdi? Yok yok, arkasına emperyalist Amerika’yı alan saldırganın imanı olmaz.
Peki, Apo imana gelmediyse gelen ne? Seçimler, ne olacak!
Güdümlü Tayyip medyası ile iktifa edenlerle, uzaydan bu sabaha karşı gelenler bilmez ya da bilmiyormuş gibi davranırlar; her seçim öncesi bu senaryo uygulamaya konulmaktadır. Nedir o senaryo? “Millet sandıkta oyunu kullanıp dönene kadar cinayetlere ara verme” senaryosu.
Propaganda başlar: “Bakın işte terörü durdurduk, kan akmıyor, şehit cenazesi gelmiyor, analar ağlamıyor!”
Oylar alınıncaya kadar her şey günlük güneşlik gösterilir.
Tabi bir gerçek var; artık Amerikan islamı ile afyonlananların ve maaşlı seçmenin oyu iktidarda kalmaya yetmiyor. İnsan kandırıp ek oylar almak gerekiyor.
Bugüne kadar iktidarlar geldi geçti. Gidenler bir daha geldi. Tekrar tekrar gelenler oldu.
Ama bugünkü iktidar için, iktidardan düşmek kolay mı? Bir kez “Son!” demek, “Yargılanmak” demek, “Mahkumiyet” demek.
O zaman gelsin “Barış senaryoları”, milliyetçilik ayaklarının altına alınmamış gibi “Milliyetçilik senaryoları”, çırpınışlar.
Amaç ne pahasına olursa olsun iktidarda kalmak.
 
                                                …
 
Yoksa işleri zor; adamın burnuna Deniz Feneri’ni mi dayamazlar, nedir o üçe kapattığın diye mi sormazlar, sıfırlanan paraları mı araştırmazlar. 17-25 sayılarını girmiyorum bile ve daha neler neler!
            Peki, seçimin ertesi günü, her seçim sonrasında olduğu gibi, yine cinayet serbest!
            Talimat okyanus ötesinden; Bop Eşbaşkanı, Kandil, sır küpü Hakan, İmralı ve sair yerli işbirlikçiler yine görevinin başında.
 
            …
 
            Çare ne peki?
            Türk Milleti.
            Ve TÜRK MİLLETİ’NİN VATAN PARTİSİNDE BÜTÜNLEŞMESİ…
 
[email protected]