Bu hafta size spiritüel olarak kendinizi keşfetmede yardımı olacağına inandığm 5 kitap adı vereceğim. Keyifli okumalar.
1- Küçük Prens  / Antoine de Saint-Exupéry / Mavibulut Yayınevi
O bir çocuk kitabı sayılsada aslında muhteşem bir spiritüel kitaptır. Bu kitap insan ruhunu en yalın en saf haliyle anlatır. 
2- Martı  / Richard Bach / Epsilon Yayınevi
Binlerce martının içinde bir martı vardı ki kendini gerçekten tanımak istiyordu, Jonathan Livingstone. Sürüden ayrılmak, içindeki "gerçek ben"ini bulmak ve kanatlanıp uçmak istiyordu. 
Durum ve şartlar ne olursa olsun kendimizi hiçbir zaman sınırlamamamız gerektiğini ve istediğimizde her şeyin üstesinden gelebililecek kapasiteye sahip olduğumuzu anlatan şahane bir kitap.
3- Işığın Savaşçısının El Kitabı / Paulo Coelho / Can Yayınları
Her bir sayfası birbirinden değerli ve hayatınıza direk uygulayabileceğiniz yüzlerce bilgelik dolu cümleden oluşan ve insanı yaşamla ilgili motive eden bir kitap daha.
4- Yuvaya Yolculuk  / Kryon - Lee Carroll / Akaşa Yayınları
Bu muhteşem kitap, temel spiritüel gerçeklerle ve bu gezegendeki yolculuğumuzun doğasıyla ilgili içgörülerle dolu. Eğer Yaradan'a hiç, "Bilmemi istediğin nedir?" diye sorduysanız bu sorunun yanıtını Yuvaya Yolculuk'ta bulabilirsiniz.
5- Tanrı ile Sohbet Serisi / Neale Donald Walsch / Ötesi Yayınları
Bence serinin en güzel özeti: “Seçim daima sizin. Ruhunuz sizin asla itaatkar, azla yetinen, umursamazlık batağına girmiş olmanızı istemez. Dünyanızda değiştirecek çok şey var, yaratacağınız çok şey var. Her zaman tırmanılacak yeni bir dağ, keşfedilecek yeni bir alan, fethedilecek yeni bir korku var. Daima daha büyük yer daha büyük bir kavram daha büyük bir vizyon var”. 
Ayrıca bu kitap çok kişinin sıkıntıda olduğu dönemlerde karşılarına çıkmasıyla meşhurdur.6
Sevgi ve huzurla...
Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız.