Ben, Dini, Irkı, Kökeni, düşüncesi, geleneği, kültürü, görgüsü ne olursa olsun;
Türk Milleti’nin (Gazi Mustafa      Kemal Atatürk’ün ifadesi ile bu topraklarda, bu Al Bayrağın altında yaşayan herkes Türk’tür.) özünde iyi bir insan olduğu, vatan sevgisinde de buluşabilineceğine gönülden inanıyorum.  
Demokrasi sevdasıyla, fikir özgürlüğü inanç ve aşkıyla bildiklerimizi, yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi, fikirlerimizi genç kuşaklara aktarmak için aklım erdikçe, elim ayağım tuttukça, özgür kaldıkça bıkmadan usanmadan yazacağım. Ömrüm boyunca bu, demokrasi mücadelesinin içinde oldum. Son nefesime kadar da mücadele edeceğim.
Benim aziz milletim, değerli insanım!
Oku, yaz, anlat, paylaş ve lütfen dinle!
Kendini ve çevrendekileri aydınlat. Bu mukaddes yolda hiçbir baskıdan da korkma.  Fikrin, inancın, siyasi görüşün ne olursa olsun, unutma! Sensiz bu vatan, ülkem bir kişi eksiktir
Saygıdeğer okurum..
Bunları niye yazdım, izah edeyim;
Herkesin suspus olduğu, insanımızın hukuk, adalet diye inlediği bu dönemde,
Hani tarihe not düşmek denir ya!
İşte onun için, çocuklarım, torunlarım için özgürlük ve demokrasi sevdalısı olduğumun     gelecek nesillerce bilinmesi için, son yayınlanan, Türk Milletini birbirine kırdıracak nitelikteki Kanun Hükmünde Kararnameler yayınlanmışken susan Hukukçular, Sivil Toplum Örgütleri, Sendikaları kınamak için yazıyorum.
Saygılarımla..