1 Kasım seçimleri AKP’nin başarısıyla sonuçlandı. Halkın iradesine herkes saygı gösterecek. Tek başına iktidar olan AKP’nin “icraatları”nı hep beraber seyredeceğiz şimdi.

Biz gelelim MHP’deki “kelle avcıları”na…

Kelle avcıları diyorum çünkü; aynı “zat”lar bu filimde daha önce de rol almıştı. 1995’te de... 2002’de de... Evet bu seçimde MHP tabiri caizse büyük bir yara aldı. Bu yaranın tüm sorumluluğunu MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ’ye ve parti üst yönetimine yüklemek de birilerinin işine geldi.

Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki MHP’nin ve Lider’in “hayır” dediklerine tüm Türk Milliyetçileri zaten “hayır” diyordu. “7/25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu… Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilemeyeceği… Cumhurbaşkanın anayasal sınırlara çekilmesi… Çözüm adı verilen ihanet ve bölücü anlayışının çöpe atılması..” Bu konulardaki hassasiyet her Türk Milliyetçisinin hassasiyetidir.

Kelle Avcıları önce aynanın karşısına geçecek, özeleştiri yapacak, “ben nerede durdum, hâlâ neredeyim” diyecek, iğneyi önce kendisine batıracak… Sonra mı? Sonra da  sanal dünyada  “kelle” isteyecekler. İsteyecekler de kim bu “kelle avcıları”? Daha önce MHP’nin kurucusu merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’e de “çekil artık” diyenler değil mi? 1995 yılında yapılan seçimlerde partiyi terk edenler değil mi? Sonra da MHP’den meclis üyesi olmak için yırtınanlar aynı kişiler değil mi? Yerel seçimlerde “Oyum CHP’ye…” diyerek etrafta gezinenler de aynı zatlar değil mi? Bir sonraki seçimlerde de sözde ülkücü(!) bağımsız adayın peşinden koşanlar da aynı ekip değil mi? İşin ilginç yanı MHP Genel Başkanına hakaret edenler geçen seçimlerde de, bu seçimde de “milletvekili” olmak için başvuru yapanlar değil mi? Sizler o başvuruları yaparken MHP’nin başında Dr.Devlet BAHÇELİ yok muydu?

Siz kimsiniz Allah aşkına? Kendinizi ne zannediyorsunuz ? Bulunmaz Hint kumaşı mısınız?

MHP’nin ve ülkücü hareketin zor anlarında kaçıp paralarına para katanlar sizler değil misiniz? Sonra da MHP’nin yükseliş trendini görüp MHP’ye sırnaşanlar, koltuk için yanaşanlar da sizler değil misiniz?

MHP Genel Başkanını eleştirirken hiç kendinizi eleştirme zahmetine katlandınız mı? Bu başarısızlıkta kendinizin de katkısı olduğunu hiç düşündünüz mü? MHP Ödemişi İlçe Başkanlığına talip olmayın, ilçe yönetimini aklınıza gelen her yerde insafsızca eleştirin  ama meclis üyeliği için, milletvekili adaylığı için sıraya dizilin(!) Laf değil beyler icraat gösterin, İCRAAT… Taşın altına elinizi her zaman sokun ya da susun…

Unutmayın ülkücü iradenin hafızası mükemmeldir. Hiçbir “şey”i unutmaz, ihaneti de hizmeti de…