Ödemiş’te verdikleri hizmetler ve yaptıkları ile gündemden düşmeyen görev adamları hep var. 
Bunlardan biri de KENDİ MENFAATLERİNİ bir kenara bırakıp, Ödemiş’e hizmet için gecesini gündüze katan, vatandaşın sorunları ile hatta görevi dışında KİŞİLERİN ÖZEL HAYATLARINA kadar yakından ilgilenen ve her daim ön planda olan Ödemiş eski Belediye Başkanı A. Mahmut Badem.

Badem, 5 yıl Ödemiş Belediye Başkanı olarak Ödemiş’e sayısız hizmetlerine rağmen tekrar aday gösterilmedi. Kimisi sağlık sorunları sebebiyle dedi, kimisi oy kaybı yaşayıp tekrar seçilemeyeceği düşüncesi ile aday gösterilmedi dedi. Ama kendisi aday gösterilmedim diye durmadı çalışmalarını son ana kadar yerine getirdi. Ak Parti İlçe Teşkilatı ve mevcut Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez için seçim süresince ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTEREN Badem, bu süreç içerisinde durmadı. Türk Kızılayı Ödemiş için kolları sıvadı.

Yıllardır bu kutsal görevi onuru ile yerine getiren Rıfat Boyacıoğlu’nun görevi bırakacağı, yukarılardan Kızılay’a yeni başkanın A.Mahmut Badem olması için talimat verildiği söylendi. SESSİZDEN YÜRÜTÜLEN kongre hazırlıkları sonrası KONGREDEN BİR GÜN ÖNCE genel kurul ilanı gazete de yayınlandı. Ve ertesi gün genel kurul yapılarak A.Mahmut Badem Ödemiş Kızılay Şubesi’ne başkan yapıldı.
Bir yıl öncesinden Kızılay’a yeni üyeler yapıldığı ve bu üyelerin kongreye kadar aidatları düzenli bir şekilde ödendiği söylendi. ‘Gerçi yıllardır içerisinde bulunduğum şahsımın üyeliği aidat ödenmediği için düşürülmüş. Böyle bir kutsal görevi üstlenen başkan ve yönetimine oy veremedim içimde kalmadı değil.’ Gerçi bilseydik Rıfat beyin bu kutsal görevi bırakacağını bizlerde kendimizi feda eder aday olurduk başkanlık için. Ama toplum ve vatanının menfaatlerini, kendi menfaatlerinin hep önünde tutan bir ismin başkan olması bizleri fazlasıyla memnun etti.

Seçim sonrası görevini teslim ettikten sonra çocuklarının yanına Amerika’ya giden A.Mahmut Badem’in döndüğünde Türk Kızılay’ı Ödemiş Şube Başkanı olarak iyi hizmetlerde bulunması, 5 yıl boyunca Ödemiş Belediyesin de göstermiş olduğu ŞEFFAF YÖNETİCİLİĞİNİ, MAZLUMDAN YANA OLAN TAVIRLARINI aynı şekilde Kızılay’da da göstereceği özellikle yönetimde kendisi ile birlikte hareket edenlerinde şeffaf yönetime destek vermesi bekleniyor.

ÖZELLİKLE KIZILAY’IN KASASINDA BULUNAN MİKTARIN VE ÜZERİNE KAYITLI OLAN GAYRİMENKULLERİN NE OLDUĞU, BAĞIŞLARIN NE KADAR OLDUĞU, KAÇ KİŞİYE NE KADAR YARDIMIN ULAŞTIĞI KONULARINDA ÖN BİR AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR. 
Bu konuda zaten saygıdeğer başkanımızın Ödemiş topraklarına adım attığında açıklama yapacağından şüphemiz yoktur. Yeni görevinde de kendisine başarılar dileriz. Tüm Ödemiş halkıda her zaman olduğu gibi Türk Kızılay’ının yanında olacaktır.