Atatürkçü Düşünce Derneği ile Tire Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kanal D televizyonunda yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide canlandırdığı Süleyman karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Renan Bilek'i "Aramızda Kalsın" oyunuyla Tire’deki tiyatro seyircisiyle buluşturuyor.
 
Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda sahnelenecek olan tek kişilik oyun 1 Mart Cuma saat 20.00’de sahnelenecek.
 
Renan Bilek gösterisinde 25 senelik müzisyen ve oyunculuk hayatına ait çok özel anı ve anlarını, “Aramızda Kalsın” adıyla sahneye koyuyor. Seyircilerini, evine gelen misafirleri ve 40 yıllık dostları gibi görerek, onları da sohbetine ortak eden Bilek, zaman zaman araya sıkıştırdığı şarkılarıyla da izleyenlere 2,5 saat boyunca tam anlamıyla bir buluşma yaşatıyor.
 
Renan Bilek Kimdir?
 
Galatasaray Lisesi mezunu olan sanatçı, orta oyunlarında ve çeşitli filmlerde rol aldı. Bir dönem İzmir'de yaşadı ve 2005'te İstanbul'a döndü. Son olarak “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisindeki Soner karakterinin yardımcısı Süleyman rolünde izlediğimiz Renan Bilek, Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubuna üyeydi. Grubun dağılmasının ardından 1998 yılında yine Leke adında bir albüm yaptı.
 
Yurtsever Cephe'nin mitinglerinde ve Küba Dostluk Derneği'nin düzenlediği dostluk konserinde yaptığı gösterilerde, müziğin ötesinde bir meddahlık örneği vermiştir. Renan Bilek dizi çalışmasının yanı sıra "Aramızda Kalsın" adlı tek kişilik gösterisini sergilemektedir.


Editör: Haber Merkezi