Akademi Müzik kursiyer öğrencileri verdikleri muhteşem konser ile izleyenleri mest etti.
Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonu’nda gerçekleştirilen Akademi Müzik’in kurucusu ve eğitmeni Cem Çay tarafından hazırlanan “Küçük Eller Büyük Yetenekler” adlı programda öğrenciler almış oldukları eğitimlerin sahne gösterisini yaptı.
Gitar, piyano, keman ve bağlama dinletisi olmak üzere 4 bölüm halinde izlenen programa Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, öğrencilerin velileri ile çok sayıda Tireli vatandaş katıldı.
Gitar dinletisinde, Umut Efe Can, Ulaş Fışkın, Alper Ezik, Deniz Uğurel, Bahattin Titiz, Mert Öztür, Emirhan Çamlıca, Mizgin Demir, İren Ege, Ali Dermenci, Umut Can Yılmaz, Ezgi Gül, Mustafa Kozlu, Ayça Bingöl, Berfin Yıldırım, Berkay Gültekin, Volkan Kalbak, Bora Durmuş, Emre Gürel, Kerem Gürses, Mehmetcan Bingüller, Emiralp Güdük, Şevval Nur Caner, Elifnur Nancoğlu, Kaan Dabansız, Cemre Dabansız, Bora Şafak, Hatice Nur Şentürk, Ceyda Nur Yücel, Burak Nancoğlu, İrem Boyacı, Elçin Çelebi, Berkay Uçak adlı öğrenciler Boş Ders, Pembe Mezarlık, Gülpembe, Tuttu Fırlattı, Caddelerde Rüzgar, İstanbul’da Sonbahar, Fabrika Kızı, Gönülçelen, Yanarım, Yollarda Bulurum Seni, Hatırla Sevgili, Sevdan Bir Ateş, Saydım, Beni Al, Bulut Olsam, Islak Islak, Akdeniz Akşamları, Sarı Laleler, Hayalet Sevgilim, Elbette adlı şarkıları eğitmenleri Hasan Polat ve Esra Esgil ile birlikte seslendirdiler.
Piyano dinletisinde, Damla Develi; Kaz Hırsızları, Yankı Öztürk; Menuet (J.S.Bach), Blues (M.Stecher), Blues (J.W.Schaum), Tambourin(J.P.Rameau), Çağlar Aydın; Fur Elise ( L.V.Beethoven), Türk Marşı (W.A.Mozart), Mavi Tuna (J.S.Strauss), Defne Suan; Okulumuz, Mini Mini Bir Kuş, Bulut Olsam, Zehra Öztünç; Süt İçtim ve Yeni Yıl Şarkısı, Sena Öztünç ise İspanyol Dansı ve Neşeye Şarkı adlı parçaları çaldılar.
Keman dinletisinde, Gülce Atan, Arda Çağlı, Gülcan Sabancılar adlı öğrenciler Gülnihal, Hatırla Sevgili, Beceriksiz Avcı, Latin Ezgisi, Portofino, Ormanda Gezinti, Nasıl Geçti Habersiz, Historia De Un Amor adlı parçaları çaldılar.
Bağlama dinletisinde, Süleyman Arslan, Ertan Esmer, İbrahim Harmancı, Hasan Türkoğlu, Mahir Akkaya, Sinan Doruk ve Halil Yılmaz adlı öğrencilerin çalmış oldukları şarkılar ise Urfa’nın Etrafı, İki Keklik, Yarim Yarim, Sunam, Merdo ve Karadır Kaşların şarkıları oldu.
Program sonunda Akademi Müzik eğitmeni Cem Çay İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’a programa katıldıklarından dolayı teşekkür etti.
Cem Çay ayrıca, eğitmenlerden Hasan Polat ve Kutsal Akgün, vokallerden Özlem Turan, Esra Esgil ve Gamze Cabalar’a yardımları ve destekleri için teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi