Haber: Semih Dursun



Kirazlı Ressam ve Resim Öğretmeni Özlem Hadimli’nin, Ödemiş Kültür Merkezi’nde açmış olduğu yağlı boya resim sergisi vatandaşların beğenisini topladı.

Kiraz Merkez Ortaokulu’nda Resim Öğretmenliği yapan Özlem Hadimli, boş zamanlarda yaptığı birbirinden güzel yağlı boya resimleri tanıtmak için kolları sıvayarak açtığı resim sergisi büyük ilgi gördü.

Serginin açılış konuşmasını yapan Hadimli, “Bu resim sergisi benim için başlangıç çizgisi. Durmak yok yola devam diyerek yapabildiğim için, en iyisine ulaşmak için çalışacağım. Ayrıca ileriye dönük hedefim, kültürümüzü yalnız kendi ülkemizde değil diğer ülkelere götürmek için var gücümle çalışacağım. Her resim benim için bir sevda ve tutkudur” dedi.

Hadimli ayrıca serginin açılışı ve katılımlarıyla verdikleri destekten dolayı Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemişli Ressam Mustafa Ali Kasap, Ödemiş Belediyesi Resim- seramik Eğitmeni Filiz Hallıoğlu’na, öğretmenlerine ve tüm emeği geçen dostlarına, sergide kendisine destek oldukları için teşekkür etti.

15 Eylül Pazar günü açılan sergi 21 Eylül’e kadar açık kalacak.

Editör: Haber Merkezi