Haber: Semih DURSUN


Kiraz Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı’nın gelişini kutlamak amacı ile Kiraz ve köylerinde düzenlenen, ‘Hükümet Kadın’ açık hava film gösterimleri son buldu.

Önceki hafta Pazar Günü Ceritler Köyü’nde başlayan ‘Hükümet Kadın’ filminin gösterimi; Çayağzı, Suludere, Kiraz merkez ve Haliler Köyleri’nde yapıldı.

18 Temmuz Perşembe Akşamı Haliller Köyü’nde düzenlenen etkinlik, Ali Korkmaz konseri ile başladı. Katılımın büyük olduğu etkinlik, eğlenceli konserin sona ermesinin ardından nostaljik bir olgu olan ‘Hükümet Kadın’ açık hava film gösterimi ile devam etti.


HALİLLER KÖYÜ’NE CAMİ YAPILACAK


Etkinliğe katılarak konuşma yapan Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Haliller Köyü’nde yapılacak olan projelerden biri olan cami yapımının müjdesini verdi. Korkmaz, “Köy Camisi yakın zamanda projelendirilerek, en kısa sürede hizmete girmesi için çalışma başlattık. Ramazan eğlenceleri kapsamında düzenlenen konser ve film gösterimlerinin, ilçe merkezlerinde sıklıkla yapılıyordu. Değişen büyükşehir yasası ile artık köylerimizde de bu tür etkinlikler düzenlenecek. Vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Ayı’nı tekrar kutluyor, kusursuz bir ev sahipliği yapan Haliler Köyü Muhtarı Metin Şimşek’e konukseverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi