İnsanoğlu mükemmel bir sistemde yaratılmış derken laf olsun diye söylenmemiştir.Tüm var olan her şeyin tüm potansiyelleri, tüm var olan ,yaşayan kişilerde mevcut olduğunu bilmenizi istiyorum.B u var olan potansiyellerin çalıştırılması için sistemler yaratılmış hepsi bir birbiriyle iç içe olmasına rağmen hiçbiri birbiriyle karışık değil öyle mükemmel sistemlerin içinde var olduk ve hala var olmaktayız.İçimizde kullandığımız dişil potansiyelimizi ya da eril potansiyelimizi fark etmek için sadece durup kendimize bakmamız yeterli olur.

Bugün kocasıyla ilgili problemler yaşadığını dile getirebilen bir kadının ne gibi problem olduğunu sorduğumuzda  şöyle örnekler verdiğini görüyoruz; ’’beni anlamıyor, benim fikirlerime önem vermiyor ben yokmuşum gibi davranıyor ve bu beni rahatsız ediyor,ben değersiz biriyim onun için,ben sadece onun için çocuk doğuran ,evi temizleyen,ailesine hizmet eden bir varlığım’’diyebiliyor.

Peki, sen ne olmasını isterdin? Ne olursa mutlu olurdun? Sen ne olmalıydın?

‘’Ben diğer gördüğüm mutlu olduğunu bildiğim kadınlar gibi mutlu olmak istiyorum. ben değer verilmek önemsenmek istiyorum. eşim beni sevsin istiyorum.’’

Kim var öyle tanıdığın, gördüğün, bildiğin, dikkatini çeken gözünün içine giren(fark ettiğin) kim var?sana sende böyle olmalısın diyen mesajını  aldığın yaşamında?

Ortada bir uyumsuz ve dengesiz bir durum var ise fark ettiğiniz o zaman iyileşmek için bir ışık görmüşsünüz demektir. O karanlığın içine ince bir ışık sızmış ve fark etmenize sebep olmuştur.sadece iyileşmek için sizin harekete geçmenizi beklemektedir.Bu nasıl bir şeydir?

Yolda yürürken bir köpek sesi duyarsınız, sonra fark edersiniz ki köpek size doğru gelmekte.Bu durumda ilk yaptığınız şey telaşla kaçmaya başlamak.Ne yaptınız? Fark ettiğiniz anda refleks olarak harekete geçtiniz? Bu olay gözle görünen şeydir. Peki gözle görmediğimiz fiziksel durum nedir?Beyniniz vücuda LDL kolestorölünü ‘’ tehlike var ‘’ mesajını iletir .LDL kolesterolü zırhtır.Tüm organların ve damarların içinde duvarlar oluşturur.Düşünsenize sürekli bu korkuyla yaşayan kişinin damar tıkanıklığının ve bu tıkanıklığın yaşattığı felç ihtimallerini.Köpekle ilgili anlattığım sadece anlamanız için bir örnekti.Yaşantımızda varolmayla ilgili yaşadığımız tüm dengesizlikler uyumsuzluklar hem fiziksel hem sosyal hem de ruhsal alanlarımızı etkiler.

Şimdi kendinize bir iyilik yapın IŞIĞINIZI FARKEDEREK  kendimi seviyorum ,ben çook değerliyim,iyi ki doğmuşum, iyi ki varım,ben tüm iyiliksever potansiyellerimi aktif ediyorum.Tam 21 gün boyunca söyleyin.SEVGİLER.

BOLANKA RAXO KİŞİSEL GELİŞİM VE YAŞAM KOÇU SERPİL KUZUM

Serpil [email protected]m