HABER: NAZİF HARUPÇU


Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Ali Hadim, 1 Mart 2015 tarihinde İzmir’de yapılacak olan temayül yoklamaları öncesi, İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

Bu ziyaretler kapsamında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birlikte Tire, Bayındır, Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerinde İlçe başkanlıklarından destek istediler.

Ak Parti Tire ilçe teşkilatına yapan Ali Hadim ve Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı.

Bergama ilçesine ziyaret eden Hadim ve Badem’i burada

İlçe Başkanı Mustafa Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri karışladılar.

Kınık ilçesine geçen Milletvekili aday adayı Ali Hadim ve Belediye Başkanı Mahmut Badem, önce Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’i ziyaret ettiler. Ardından Belediye Başkanı ile birlikte Kınık ilçe teşkilatına ziyaret ettiler. Burada Ak Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Dikili ilçesine geçen Hadim ve Başkan Badem’i bu ilçede Zafer Afyon ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları başkan ve yönetimi karşıladı.

İlçelere yapılan ziyaretler nedeniyle Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Hadim şunları söyledi, “İlçe teşkilatlarımıza yaptığımız ziyaretlerde, teşkilatlarımızın başkan ve yönetim kurulu üyeleri, bizleri çok sıcak ve samimi bir ortamda karşıladılar. İşin içinde olduğum için ziraatçımızın, esnafımızın sorunları ile yakından ilgiliyim. İlçe Başkanlığı dönemimde sıkıntıların çözülmesi için bu zamana kadar hep ön ayak olmaya çalıştım. Bundan sonrada vatandaşımızın sesi gözü kulağı olmak için milletvekili olmak için yola çıktım. Bu kutlu yolda vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum. İlçe teşkilatlarımıza ben şahsım ve Belediye Başkanımız Mahmut Badem’le birlikte teşekkür ediyoruz. Aday olup seçildiğim takdirde, partimizin içinde 13 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yapıp, son olarak ta ilçe başkanı olarak görev yapmam ve çiftçi olmam nedeniyle bölgemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Havzamızın sorunlarını Ankara’da çözmek için bilgi ve tecrübeye sahibim. Allah’ım utandırmasın” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi