Haber: Dilek Ayvalı

Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbşoğlu ve Genel Sekreter Emine Payoğlu Tire’deki basın mensupları ile Ramiz Köfte’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Anadolu Ajansı ve Yerelgüç Gazetesi Muhabiri Dilek Ayvalı, HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, Haber Tire Gazetesi Genel Koordinatörü ve TRT Haber Muhabiri Ergün Çelik, Yeni Asır Muhabiri Nadir Uysal, Büyük Tire Gazetesi ve DHA Muhabiri Yiğit Soylu katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan İbişoğlu, “Sizlerle uzun zamandır bir araya gelememiştik. Yaptığınız çalışmalardan ve odamızla ilgili basındaki haberleriniz, katkılarınız için teşekkür ederim. Bugün burada hem sohbet hem de teşekkür maksatlı toplandık. Sorularınız varsa seve seve yanıtlamak isterim” dedi.

Gündem konularının görüşüldüğü toplantıda Tire’nin Başköy Mahallesindeki Jeotermal sondaj çalışması, kurutma çalışmaları süren incir, bölgede yeniden aktif hale gelmesi beklenen pamuk üretimi ve sulama sorunları konuşuldu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Başkan Halil İbişoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Editör: Haber Merkezi