Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Kiraz da özel çocuklara ışık tutacak

Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Belediye iş hanında geniş bir katılımla açıldı. Derneğin açılışını Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ve Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka tarafından kesildi. Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği açılışına, Kiraz Emniyet Amiri Uğur İhsan Azap, Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı M. Emin Avşar, Ödemiş ADD Başkanı Selami Sönmez, Ödemiş Zihinsel Ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ve üyeler katıldılar.

Açılışın ardından, Kiraz Öğretmenevi bahçesinde yapılan mini kokteyl de, Özel çocuklar tarafından oynanan Zeybek gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni alırken, Otizm hastası özel çocuk Raci Demir tarafından verilen piyano resitali izleyenleri büyülerken, yine çok özel bir sanatçı olan Metin Çetin tarafından org eşliğinde çalınan parçalara izleyenlerden büyük takdir topladı. Son olarak sahne alan Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği gönüllü öğretmeni Burcu Aşlayan ve Birgi Efe Özel Eğitim Ritim grubu oldu.

Derneğin açılış konuşmasını Başkan Okka yaptı.

Başkan Atiye Okka “Bölgemizde ve ilçemizde 300’den fazla engelli kardeşimiz var. Bu dernek onların varlıklarıyla, güçleriyle, seslerini duyurmak adına açılmıştır. Bizler bugüne kadar birçok etkinlik yaptık. Birçok etkinliğe katıldık. Bugün dernek binamızda oldu ve herkesi derneğimize bekliyoruz. Derneğimize destek veren herkesi çok teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki bizlerde her an birer engelli adayıyız. Engelli çocuklarımızı vatandaşlarımızı her zaman her konuda sahip çıkalım. Tabi ki derneğimizi de sahip çıkalım bu dernek hepimizin derneğidir. Bugün Belediye Başkanımız Saliha Özçınar Şengül üyemiz olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umutsuz yaşanmaz umudun sonu aydınlıktır diyorum. Programımızda da emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül tarafından özel çocuk Gözde’ye akülü araç hediye edildi. Başkan Şengül’e Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

HABER: SEMİH DURSUN 

Editör: Haber Merkezi