Üç yıl önce Ödemişe Kahve Diyarı İşletmecisi olarak hizmet vermeye başlayan Zeytin Gölgesi İşletmecisi Mehmet Kurt yeni ismi ve yenilenen yüzüyle Zeytin Gölgesi olarak kaliteli hizmete devam ediyor.

Yeni imaj ve yeni isimle müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Mehmet Kurt; “Ödemiş’e Cafe ve restoran alanında üç yıldan bu yana hizmet veriyorduk. Daha önceden Kahve diyarı ismiyle müşterilerimize hizmet verdik. Yeni ismimiz Zeytin Gölgesi ile her kesime hitap edecek tatlarımızla Ödemişlilerin hizmetindeyiz.”

ZENGİN MENÜ

İşletmenin menüsüyle ilgili olarak bilgi veren Kurt,“ Menümüzde, kahvaltıdan, salata çeşitlerine, makarnalar, pizzalar, aparatifler, tost çeşitleri, Ödemiş’in yöresel zeytinyağlı yemeklerin yanında, çorba, ev mantısı, dondurma, Waflle, pasta, tatlı sıcak soğuk Frappe ve 26 çeşit kahve, müşterilerimizin beğenisine sunduk. “

GRUP TOPLANTILARINDA TERCİH NOKTASI

İşletmelerinin sadece günlük hizmetle değil müşterilerinin özel gün ve gecelerinde de yanlarında da olduklarını belirten Mehmet Kurt, “Müşterilerimize sadece günlük hizmet vermiyoruz. Müşterilerimizin özel gün ve gecelerinde hizmet veriyoruz. Doğum günleri ve grup yemeklerinde müşteri isteğine göre fiyatlarımızı paket fiyatı olarak belirliyoruz”

HER BÜTÇEYE UYGUN KALİTELİ ÜRÜN

Hedeflerinin Ödemiş’te sektörde farkındalık kılmak ve yenilik katmak olduğunu söyleyen Kurt, “ Her bütçeye ve her keseye uygun aralıktaki fiyatlarımızla yeni ismimiz ve yenilenen hizmet anlayışımızla hedefimiz Ödemiş’te bu sektörde kalite de farkındalık yaratmaya ve yenilik katmaya devam edeceğiz. 5 Tl ‘den başlayan sabah kahvaltı menümüz ve bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut. Yöreye uygun bir isim olması ve işletmemizin önünde iki zeytin ağacının bulunması nedeniyle Zeytin Gölgesi ismini verdik”

TEK RAKİP KENDİMİZ

Kurt son olarak ‘tek rakibim benim’ anlayışıyla bugüne kadar hizmet verdiğini ifade ederek kendisiyle ilgili olarak bilgileri paylaştı  ; “Bizim hedefimiz Ödemiş’te tek rakibim benim anlayışıyla istihdam yaratmaktır. Ben evli ve dört çocuk babasıyım. Zeytin Gölgesinde eşimle birlikte hizmet veriyoruz. Uzun yıllar Yurtdışında çalıştıktan sonra İsviçre’den kesin dönüş yaptım. İsveç’te pazarlama sektöründe bölge müdürlüğü görevinde bulundum. Genç yaşta ticaretle uğraşmaya başladım. Bu sektör ile yurtdışında tanıştım. Konseptimizde ve hizmet kalitemizin farklı olmasının nedeni de bundan kaynaklanmaktadır. İşletmemizi tercih eden müşterilerimizi misafir anlayışıyla karşılıyoruz. Biz personelimize bunu adapte ediyoruz”

ELEŞTİREYE AÇIĞIZ

İşletme olarak gelen eleştirilere açık olduklarını belirten Kurt birde bu sektöre atılmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu: “Biz “tek rakibim benim anlayışıyla çalışan bir işletmeyiz. Bu nedenle de işletme olarak eleştirilere kapalı bir stilimiz yok. Kendimizi eleştirilere kapatırsak hizmet kalitemiz düşer. Bu sektöre atılmak isteyenlere ise şunları tavsiye edebilirim, öncelikle bu işi severek yapmıyorsanız bu işi yapmayın. Bu işe ruhunuzu ve sevginizi katmalısınız. Bu hem bizim için hem de personelimiz için geçerlidir”

Sektörde ki sıkıntılarla ilgili bilgi veren Kurt; “Sektörün en önemli sıkıntılarından biri herkesi memnun etmek çok zor çünkü herkesin damak tadı farklılık gösteriyor. Bizim sektördeki çalışma saatleri uzun, işinizi bu sektörü ve işinizi severek yapıyorsanız bu konuda şanslısınızdır. Biz Ödemiş’i artık memleket sayıyoruz. Ödemişli’yiz, Ödemişte örnek olmaya fark yaratan olmaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi