Zabıta Müdürü Hüseyin Sav'dan kent konseyine ziyaret

Ödemiş Kent Konseyi ile Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ortaklaşa çalışmalar başlatacaklar.ü
Bu kapsamda; Ödemiş Belediyesi Zabıta müdürü Hüseyin Sav, Zabıta memurları ile birlikte Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi'yi ziyaret ederek, İlçede yapılacak çalışmalarda birlikte hareket etme kararı aldılar.
Kentin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Başta Ödemiş'in şehir içi trafiği olmak üzere yaşanan ve kalıcı bir çözüm oluşturulamayan diğer sorun ve sıkıntılarda konuşuldu. Ödemiş'in daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi adına sorun ve sıkıntıların üstesinden gelmek için zabıta müdürlüğü ile ortaklaşa bir çalışma içerisine gireceklerini belirten kent konseyi başkanı Mesut Ekmekçi aynı zamanda vatandaşlardan gelen şikâyetlerin değerlendirmeye alınacağını vurguladı.

Başkan Ekmekçi “Bu kentin sorunlarını kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte çözeceğiz. Kent Konseyi olarak yaşadığımız kent merkezi ve mahallelerimizde komisyonlarca bize gelen konuları bizde rapor haline getirip sunacağız. Bu çalışmalarımızda Zabıta Müdürlüğümüzün görev alanı içerisinde yer alan konuları aktaracağız. Onlarda bu işbirliği ile Kendilerine düşen görevde sorunların aşılmasında çalışma yapacaklar. Yapılan ziyaret ve katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 
Haber: Gamze ONAN

Editör: Haber Merkezi