HABER: NAZİF HARUPÇU

Ödemiş’te Motosiklet yedek parça ve servis hizmetleri ile uğraşan Ödemiş Belediyesi Meclis üyesi Ali Eker’in oğlu, Motopist yarışçısı Abdullah Eker, Geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Seres şehrinde TMF tarafından düzenlenen Motopist yarışlarında 600 cc’de Avrupa üçüncüsü oldu. Ağabeyi Aykut Eker’in de katıldığı yarışlarda Aytuğ Eker ise 600 cc motopist yarışlarında da ikinci oldu.

Eker kardeşler geçtiğimiz hafta Avrupa yarışlarından kupayla dönerken, bu mutluluklarına ikinci bir mutluluk daha kattı.

Kardeş Abdullah Eker Ayağının tozuyla, daha teri kurumadan Ödemiş’in cici kızlarından Akdağ ailesinin kızları Şefika Akdağ ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. Cumartesi önce Ödemiş’e bağlı Birgi Mahallesi'nde Stüdyo Can’ın koreografisiyle tarihi mekânlarda çekimler yapıldı. Ardından Ödemiş Kültür Park ta da çekimler motosikletleri ile devam etti. Aynı günün akşamı da Teras kafede Eski Belediye Başkanı Bekir Keskin’in yüzüklerini taktığı nişan gecesinde Abdullah Eker ve Şefika Akdağ evliliğe giden ilk yolda adımı atmış oldular.

Eker ve Akdağ ailelerinin katıldığı sade nişan töreninde ailelerin yakınları da bu mutlu güne şahitlik ederek, gençlere evlilik yolunda mutluluklar dilediler.

4 yıldır arkadaşlık yapan Abdullah Eker ve Şefika Akdağ ailelerinin huzurunda nişanlanarak mutluluklarına mutluluk kattılar.

Editör: Haber Merkezi