HABER:GAMZE ONAN
Ödemiş Zafer Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları sonrasında yama çalışması ile kapatılan yollarda yamaların çökmesi sonucunda oluşan çukurlar tehlike saçıyor. Tekrar bir düzenleme yapılması gereken yollar da henüz bir çalışma yapılmaması vatandaşların zaman zaman kazayla burun buruna gelmesine neden oluyor.
Traktöre takılı pulluk çukur yüzünden düştü
Yoldaki çukurlar yüzünden yoldan geçen bir traktörün arkasında takılı olan pulluk yere düştü. Ayrıca vatandaşlar da yoldaki çukurlar yüzünden yolu kullanan araçlarında zarar gördüğünü belirterek bu durumun biran önce çözüme kavuşturulmasını istedi. 
Birileri biran önce bir şeyler yapsın
Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz, “Ödemiş’te yapılan doğalgaz çalışmaları sonrasında yapılan asfalt yamaları çökerek yollarda çukurlar oluşturdu. Burada her gün araçlar için bir tehlike var. Çalışmaların takibi ilgili birimler tarafından yapılmadı. Araç sürücüleri çukurlardan dolayı zaman zaman kaza tehlikesi atlatıyorlar. Geçtiğimiz günlerde yolu kullanan bir traktörün arkasına takılı olan pulluk traktörün çukura girmesinin ardından yere düştü. Pulluk yola savrulabilirdi ve bu durum arkadan gelen araçlara zarar verebilirdi. Ben Zafer Mahallesi Muhtarı olarak halkımızın rahata kavuşması adına biran önce birilerinin bir şeyler yapmasını istiyorum.”

Editör: Haber Merkezi