HABER: YÜKSEL BALCI

Ödemiş Özel Maral Temel Lisesi son sınıf öğrencileri için düzenlenen moral gecesinde öğrenciler doyasıya eğlendiler. Saray Garden Manolya Kır Bahçesinde düzenlenen moral gecesine 900 davetli katıldı. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği gece geç vakitlere kadar devam etti. Saat 20.00 de,  İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra başlayan moral gecesinde, Maral Eğitim Kurumları adına Mesut Yalaz yaptığı konuşmasında, “ Bu sene üniversite sınavlarının birinci basamağı olan YGS de 162 öğrencimizin tamamının barajı geçmesiyle  %100 başarı sağladık, öğrencilerimizi ve emekleri olan öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum.”

Okul Müdürü Âdem Salman, “ Okulumuzun ilk yılı olmasına rağmen velilerimizin ve öğrencilerimizin okulumuza duyduğu güvene teşekkür ediyorum. LYS de ve yaşamlarının geri kalan kısmında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”Okul birincisi Yasemin Ekim’in öğrenciler adına yaptığı konuşmadan sonra mezuniyet kütüğüne dönem birinciliği ismini çaktı ve daha sonra Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya’dan birincilik plaketini aldı.

Eğitimde devamlılığı temsil eden bayrak ve flama devir – teslim töreninde 12. Sınıf öğrencilerinden Halil Emre Aslan ve Simge Altuğ,  11. Sınıf öğrencilerinden Hakkı Mert Bölceci ve Gülben Usta’ya bayrak ve flamaları teslim ettiler.

ÖĞRENCİLER KENDİLERİ ÇALDILAR, KENDİLERİ OYNADILAR

162 öğrenci giydikleri cübbelerle hem oynadılar, hem şarkı söylediler, hem de çaldılar. Darbukada Serhan Sav,  gitarda İlkay Tayfur, klarnette İsmet Girgin, solist olarak Elif Bezci, Selin Bıldır, Ayça Ceren Dinçer ve Çağatay Çakır tüm maharetlerini ortaya koyarak velilere ve davetlilere unutulmayacak bir gece yaşattılar. Okulun Biyoloji öğretmeni Mehmet Çaylalı‘nın zeybek elbisesiyle “Zeybek oynaması” öğrencileri ve velileri coşturdu. Dört saat devam eden gecede veliler, öğrenciler ve eğitimciler sevinçlerini dile getirerek böyle bir organizasyondan son derece mutlu olduklarını belirtip bu tür eğlencelerin başka zamanlarda da yapılmasını istediler. Gecenin bitiminde öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu paylaştılar.



 

 

 

                                                                                                                                                             

Editör: Haber Merkezi