HABER:MEHMET BİÇER

Apartman Yöneticisi Rıfat Kılcı, yıkılan duvarın tekrar yapılması ve zararın karşılanması için belediyeye sözlü olarak başvuruda bulundu.

Apartman yöneticisi Rıfat Kılcı, “ Bu duvar yıkılalı yaklaşık bir ay oldu. 6-7 yıl önce kendi imkanlarımızla yaptırdık. Yaptırdıktan sonra belediye kaldırım yapmak için aradaki boşluğu doldurdu. Duvara bir ağırlık bindi. Akabinde elektrik kablolarını yeraltına alma çalışması yapan şirket kaldırım taşlarını söküp duvarın en ucuna koydu ve yağmurlu bir havada bu duvar ağırlıktan dolayı çatlayıp yıkıldı. Burada kaldırım diye bir şey kalmadı. Biz sabahları okula giden çocukları bahçeden toplamaktan bıktık. Allahtan yaralanan olmadı”

Yetkililerden soruna acil çözüm istiyoruz

Kılcı, “Yetkililere bildirdim, gelip baktılar. Taşların ağırlık bastığından dolayı çöktüğünü söylediler. Buna sebep olan şirketi haberdar edip bilgilendireceklerini söylediler, fakat hiçbir şey olmadı. Bizim kendi imkânlarımızla yaptırabileceğimiz yok. Herkesten nasıl para toplayacağız bu pandemide? Bir an önce bu duvarın yapılmasını yetkililerden tekrar talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi