YEREL HABER AĞI
Yıldırım, “Memur ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olarak çalıştırılan hizmetli kadrosundaki arkadaşlarımızın bu sorunun çözümü artık kaçınılmazdır” dedi.

Sağlık Bakanlığı yetkililerinin bu haksızlığa son vermesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım,  “Başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere diğer bakanlıklar ve üniversitelerdeki hizmetli kadrosunda çalışanlarımız kalmadığını memurluk ve VHKİ (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) kadrolarını almalarına sevinsek de Sağlık Bakanlığı’nın da bu durum Kangren olmuş ve hala ünvan değişikliği sınavı ile çalışanları mağdur etmeye devam ediyor. Maliye Bakanlığı diğer bakanlıklara kadro verirken Sağlık Bakanlığına sıra gelince neden üvey evlat muamelesi yapıyor buna anlam veremiyoruz” dedi.
“Hizmetli kadrosundaki arkadaşlarımızın artık yüzlerinin gülmesini istiyoruz” diyen Yıldırım şöyle sürdürdü, “Çalışanlarımız yıllardır yaptıkları görevin kadrolarını istiyor. Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu şubesi olarak biz onların haklı taleplerini dile getirmeye devam edeceğiz. Bu ayıbın biran önce çözüme kavuşturulması artık kaçınılmazdır Yeter Artık memur kadrosunu istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi