Ödemiş’te çekimleri devam eden “Yeşil Deniz “ dizisinin 8 bölüm çekimlerine başlandı. Bu bölümde ünlü oyuncu Sümer Tilmaç ’ta rol alıyor. Çekimlerin sabah saatlerinde başladığını belirten yetkililer her gün yoğun sahne çekimi yaptıklarını belirtiler. Dönem kostümlerinin yer aldığı ilginç kıyafetlerle 80’lerin izlerini taşıyor. Ege kültürü ve ege şivesinin dolu dolu yaşatıldığı dizide ege insanının sıcak ezgileri yer alıyor.

Oyuncular setten arta kalan zamanlarda yöre insanıyla sıcak dostluklar kuruyorlar. Oyuncularda yöre insanlarından yoğun bir ilgi görüyorlar. Oyuncular ile fotoğraf çektirmek isteyen yörenin güzel insanları fırsatı yakaladılar mı? Fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyorlar. Dizide sedefin annesini canlandıran Ödemişli oyuncu Özgür Yelaldı Uslu ve küçük kızını canlandıran Cemre Baysal ve istek toplayan küçük Ersin’i canlandıran Berke Acar ile birlikte set arasında vatandaşların ilgi odağı oldular.

 Yeşil Deniz’in Ersini Efe oldu

 Yeşil Deniz Dizisinde oynayan Berke Acar Ödemiş Anadolu Gençlik Halkoyunları Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği halk oyunları ekibi Zeybeği Semih Kökten ’in giydiği efe fesi alıp başına takarak tam bir Ödemiş efesi oldu. Berke Acar “O dönemlerde efelerin bunları giyip savaşa gitmeleri bir hayli ilginç geldi. Ama efeliği de bana özendirmedi değil. Kostümler çok güzel çok beğendim Ödemiş kendine özgü doğal yapısıyla muhteşem bir yer.”

 HABER: AYŞE AKYÜZ

 

Editör: Haber Merkezi