Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, Meclis Başkanı Alim Korkmaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ejder Karagül, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Yaşayan, Nevzat Şen ve Genel Sekreterden oluşan heyet, İlçemizde yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ve yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürünü ziyaret eden heyet, Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya'ya yeni görevinde başarılar dileyerek ilçemize atanmalarından dolayı mutlu olduklarını ve yeni görevlerinde başarı ve iyi dilek ve temennilerinde bulundu.

Emniyet Müdürü Çankaya da, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  halkımız ile bütünleşerek ilçenin huzur ve güveni için çalışacaklarını söyledi. Vatandaşın her zaman yanında olacaklarını kaydeden Çankaya “Bitlis Terörle Mücadele Müdürlüğü’nden Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü olarak tayinim çıktı. Ödemiş’te mesaime başlamaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Ödemiş gibi üretken ve güzel bir ilçede görev yapmak çok güzel.  Ben de bölgeye yabancı değilim. Bizim işimiz güvenlik ilçemizin, insanlarımızın güvenliğini en üst seviyede sağlamak için çalışacağız. Ödemiş Ticaret Odası Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ödemiş Ticaret Odası yetkilileri, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra,  Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner’in Keşan ilçesine atanmasıyla boşalan Ödemiş Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Ümit Ağdacı’yı makamında ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı, “Vatandaşımıza her zaman güler yüzle davranmak için elimizden geleni yapacağız, mükelleflerimizin ve Ticaret Odası üyelerimizin rahatlıkla dairemize gelerek sorunlarını anlatmalarını bekliyoruz. Biz vergi dairesi olarak, Ticaret Odamızın yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin de, Ticaret Odası’nın faaliyetleri, çalışma sistemi ile bölge ekonomisi hakkında bilgiler vererek yeni müdürümüze görevinde başarılar diledi. 

Editör: Haber Merkezi