HABER:EREN ERBAHÇELİLER

Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar oda başkanlığı görevinden istifa etti. Görevini başarıyla sürdüren Almışlar,  istifa etme nedeni konusunda sessiz kalırken yeni başkan İbrahim Uçar ile birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Oda başkanlığından ayrılma sebebi olarak bir açıklamada bulunmayan Almışların, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bayındır Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı sorularını akıllarda bırakıyor.

Mümtaz Almışlardan koltuğu devralan İbrahim Uçar, uyum içerisinde birlikte çalıştıkları ekip ile aynı şekilde devam edeceklerini belirterek, Bayındır Ziraat Odası olarak çalışmalara devam edeceklerini açıkladı. Uçar, “ Oda başkanımız Mümtaz Almışlar, başkanlık görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Her zaman çiftçinin yanında olmuş, çiftçinin üreticinin menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. Kendisinin oda başkanlığından ayrılma kararına saygı duyduk. Kendisi oda başkanlığını bırakmış olabilir, ancak çalışmalarımıza destek vermeye devam edecektir. Onun bilgi ve deneyimlerden faydalanacağız” dedi.

Almışlar, “ Bizler için koltuğun, makamın bir önemi yok. Önemli olan o koltuklarda otururken, kime neye nasıl hizmet ettiğindir. Ziraat Odası Başkanı olarak bulunduğum makamda yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte çiftçimiz için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonra da aynı hizmetleri ve daha fazlasını yapmak için aynı mücadeleyi göstereceğimi bilsinler yeterli. Yeni görevlerinde oda başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağım. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Başkan İbrahim Uçar, 2.Başkan Alaattin Helvacıoğlu, Muhasip Üye Levent Evgin, Üyeler; Halef Ekinci, Mehmet Uncuoğlu, Ahmet Buluç, Ali Şengül

Editör: Haber Merkezi