Haber: Dilek Kart

Yarın tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanacak olan ve hatta geçtiğimiz hafta ülkelerinden Türkiye’ye gelen dünya çocuklarının çeşitli etkinlikler ile kutlamaya başladığı 23 Nisan Tire’de de çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

Yarın sabah saat 09.00’da Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na konulacak çelenk töreni ile başlayacak olan kutlama programı 09.30’da Tire Dört Eylül Stadyumu’nda yapılacak ve ilköğretim öğrencilerinin gösterilerinin sunulacağı programla devam edecek.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEKLER

Stadyumdaki şenlik programında Tire Anaokulu ‘Trakya Oyunu’, Tire Kız teknik ve Meslek Lisesi Anaokulu (Haydi Sallayalım Dünyayı’ gösterisi, Tire Şirinler Anaokulu ‘Kurdele’ gösterisi, Tire Uğurböceği Anaokulu ‘Dans Gösterisi’, Tire Özel Bilgi Çocuk Anaokulu ‘Türkiyem Oyunu’, Fatih İlkokulu ‘Halk Oyunları’ gösterisi, Öğretmen Melahat Aksoy Ortaokulu ‘Halk Oyunları Gösterisi’, Özel Bilgi Ortaokulu ‘Halk Oyunları Gösterisi’, Merkez Menderes Ortaokulu ‘Halk Oyunları Gösterisi’, 80. Yıl cumhuriyet Ortaokulu ‘Halk Oyunları Gösterisi’ sunacaklar.

Çocukların coşkuyla eğleneceği stadyum programında ayrıca Yavaş Bisiklet Sürme, Top Sektirme, Çuval ve Koca Ayak yarışmaları yapılacak.

 

Editör: Haber Merkezi