HABER: GAMZE ONAN


2015/25 sayılı UKM kararı gereğince Ödemiş İlçe merkezinde trafiğin aksadığı ve yoğun olduğu yerlerde yeni düzenlemelere gidildi.

Edinilen bilgiye göre göre yeni düzenleme ile birlikte, Saraçoğlu, Hürriyet ve Mithatpaşa Caddesi arasında kalan kısma park yasağı. Ulus Meydanı Enstitü Caddesi ile Denizciler Sokak arasında kalan kısım Enstitü Caddesi’nden giriş olacak şekilde sol taraftaki cepler hariç park etme yasağı. Hatay Caddesi Saraçoğlu Caddesi’nden giriş olacak şekilde tek yön. Teymen Kalmaz Caddesi Saraçoğlu Caddesi’nden giriş olacak şekilde tek yön. Kültür Caddesi Zafer Caddesi’nden giriş olacak şekilde tek yön. Cem Sokak’ın Namık Kemal Caddesi ve Şair Nedim Sokak arasında kalan kısmı Namık Kemal Caddesi’nden giriş olacak şekilde tek yön. Denizciler Sokak, Şair Nedim Sokak ile Namık Kemal Caddesi arasında kalan kısmının Şair Nedim Sokak’tan girecek şekilde tek yön olması yönünde alınan kararlar doğrultusunda trafik işaret levhaları gerekli yerlere koyuldu.

Yeni koyulan levhalar konusunda dikkatsiz olan vatandaşlar kurallara uyma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Trafik ekipleri vatandaşları yeni levhalara alıştırma ve kuralları uymaları konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar.

Tamamlanan trafik levhalarının yerleştirilmesinin yanında Gazi Caddesi, İsmet Paşa Caddesi ve Sakarya Caddesi için alınan park yasağı konusunda levha yerleştirmelerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi