HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Dr. Rifat Mutlu ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kiraz Belediye Başkan Adayı Eczacı Meltem Ayvalı da Kiraz’a dair projelerini anlattı.

 Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Kiraz Köprübaşı’nda halka seslendi. Kiraz’ın köylerinden yüzlerce vatandaş, Doğu Perinçek’i dinlemeye geldi. Buluşma başlamadan önce coşkulu anlar yaşandı, yüzlerce Kirazlı Vatan Partisi’nin seçim şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Buluşmada yediden yetmişe her yaştan Kirazlılar'ın bulunması dikkat çekti. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek davul zurnalar eşliğinde karşılandı. 

Kürsüye ilk olarak çıkan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kiraz Belediye Başkan Adayı Eczacı Meltem Ayvalı, Kirazlılara “Beni okutan, büyüten bu toprakların emektar, cefakar insanları hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum” diyerek selamladı. Ayvalı, konuşmasının devamında ‘’ Aylardır köy köy, kahve kahve dolaşıyoruz. Kiraz’ın sorunları ile uğraşıyoruz. Türkiye’nin mücadelesi aynı zamanda Kiraz’ın mücadelesidir’’ dedi. Meltem Ayvalı, Irak’ta şehit düşen iki askeri de konuşmasında anarak ‘’ Irak’ta 2 askerimiz şehit oldu. Acı bir haber aldık. Terörün kökünü kazıyacağız. Yüreğimiz Mehmetçik ile atıyor’’ dedi. Kirazlılar Ayvalı’nın sözlerini ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’’ sloganlarıyla destekledi.

‘Siyaset Yok’ Diyenler Partilerine Güvenmeyenlerdir!

 Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kiraz Belediye Başkan Adayı Eczacı Meltem Ayvalı, ‘’Türkiye’nin terörle mücadelesi aynı zamanda Kiraz için. Burada başımız dik yaşayabiliyorsak Mehmetçiğimiz sayesinde’’ diyerek Türk ordusuna desteğini bir kez daha gösterdi. Ayvalı, üretim ekonomisinin önemine dikkat çekerek ‘’ Ekonomik kriz Kiraz’ı teğet geçmeyecek. Bu politikalar en çok Kiraz köylümüzü etkileyecek. Kiraz’ı cam fanus içinde yönetebileceğini zannedenler ‘Siyaset Yok’ siyaseti gütmektedir. Kara kaşımıza kara gözümüze değil, Atatürk’ün programına oy istiyoruz‘’ dedi. ‘’Sizi cesur ve kararlı olmaya davet ediyorum’’ diyen Meltem Ayvalı sözlerine rakiplerinin ‘Siyaset Yok’ propagandasını eleştirerek devam etti  “‘ Siyaset Yok’ siyaseti arkasında partilerinin hatalarını üstlenmek istememek vardır. Seçmenin, vatandaşın karşısına alnı ak başı dik çıkabilen tek parti Vatan Partisi’dir. Üretime öncelik vermeyenlere mahkum değiliz. Oy uğruna PKK’nın partisiyle ittifak yapanlara mahkum değiliz. 5 yılda bir kapısı açılan proje partilerine mahkum değiliz. Vatan Partisi var. Kiraz’ı bir üretim üssü haline getirecek, diz çöktürmeyecek Vatan Partisi var’’ dedi. Kiraz’ı cumhuriyet felsefesi ile yöneteceklerini söyleyen Ayvalı, ‘’Kiraz kendi kaderine terk edildi, kimsesiz bırakıldı. Bunu hak etmiyoruz. Kiraz’ı cumhuriyet felsefesi ile yöneteceğiz. Bizim topraklarımız mı değersiz? Değil. İnsanlarımız mı değersiz? Değil. Yol da yaparsınız park bahçe de yaparsınız. Belediyenin kaynakları eş dosta, vurguncuya giderse yeniden hiçbirisini yapamazsınız." dedi.

Editör: Haber Merkezi