HABER: NAZİF HARUPÇU


Ödemiş ve çevresinde karpuz fiyatlarının düşmesi nedeniyle, Ödemiş Toplum Destekli Büro Amirliği üreticilere destek amacıyla tarlalardan karpuz toplayarak vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü binası önünde karpuz dağıtılması nedeniyle bilgi veren Emniyet Müdürü Okan Kestek şunları söyledi, “Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro amirliği sosyal sorumluluk projesi adı altında çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Daha önce yapmış olduğumuz çalışmalara ek olarak, Bugün de Ödemiş ilçesinin meşhur olan karpuzlarını ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gelip buradan ücretsiz bir şekilde almaları için, daha önce birlikte çalıştığımız gençlerimizle birlikte, tarlalardan topladık. Ve Emniyet Müdürlüğümüzün önüne getirdik. İhtiyacı olan vatandaşlarımız buradan karpuz alabilirler.

Bunu yine aynı şekilde devam ettireceğiz. İşte bundan sonra ekmek dağıtımı, diğer başka ürünlerimizin dağıtımı gibi olduğu sürece halkımıza buradan dağıtmaya devam edeceğiz. Üreticilerimizle de birlikte olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

Vatandaşlar, Emniyet Müdürlüğü önüne konulan ve birkaç gün devam edecek olan karpuz dağıtımı ile ihtiyacı kadar karpuzu alıp evine götürebilecek.

Editör: Haber Merkezi