HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

Kamuyonu yakından ilgilendiren bir konu daha Araştırmacı Gazeteci Yerelgüç Sahibi Dilek Acar Güleç, tarafından gün yüzüne çıkartılıyor.

Daha önce kız çocuklarına taciz, para karşılığında kaçırılmaları, uyuşturucu, tehdit, şantaj ile iş yapan çetelerin çökertilmesi için kamuoyunda gündem yaratan ve kolluk kuvvetlerini harekete geçiren Dilek Acar Güleç bu kez de

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri  Birliği seçimlerinde tehdit şantaj iftira iddialar  ile gündeme geldi. konu 3tvtr, Radyo Remix, haberödemiş,  yerelgüç temsilcilerininde katıldığı canlı yayında işlendi.

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetiminde bulunan Yerelgüç Gazetesi Sahibi Dilek Acar Güleç’i devletiz külliyeyiz diye tehdit eden ve fetö ile ilişkilendiren Erman Haran’ın seçim sürecinde anlaştığı Hackerlara verdiği talimatlar canlı yayında gün yüzüne çıktı.

Yayın öncesi savcılığa giderek bilgi veren Dilek Acar Güleç, elindeki belgeler ve canlı yayınında delil ihbar kabul edilerek bu suç çetesinin üretici ve kişiler üzerinde oluşturdukları korku, tehdit, şantaj olaylarının çözüme kavuşmasını, aynı şekilde tehdit edilen, şantaja uğrayan kişilerin savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmaktan korkmamalarını söyledi.

Yerelgüç sayfalarına saldırı düzenleyen kişinin Dadaş olduğu bilgisini alan Dilek Acar Güleç, kendisine ulaşarak ikna etmeye çalıştığı sayfalarına saldırı düzenleyenleri bulması ve bu konuda elinde belgeler varsa bunları ortaya çıkarması için bir bedel bile ödemek istediğini söyledi. Kes biç yaparak TV9 ve Birlik yönetiminde bulunan Erdal Köpüklü, Okan Tunç sayfalarından yayına verilen görüşme kayıtların aslını canlı yayında yayınladı. 

İnsanlar üzerinde korku imparatorluğu kurmaya çalışan bu suç çetesinin arkasında kim varsa ortaya çıkması için bu konuda mücadeleye de devam edeceğini açıkladı.

Erman Haran’a yakın olan TV9’un HER TÜRLÜ İŞİNİ GÖREN muhabiri Sevcan Çiftçi Şad’ın, Dilek Acar Güleç’in basın açıklamasını çekmek için gelen kameramanı arayarak Yerelgüç bürosundan çıkartması ve 1,5 saatlik canlı yayın sonrası hazırladığı videoda tüm kamuyounu ilgilendiren ve savcılığa intikal etmiş bir olaydan aktardıkları montajlanmış kayıtlarla konuyu saptırmaya çalışması da para aldığını, para aldı ise de bu çetenin içerisinde kendisinin de yer aldığını ya da tehdit edildiği kanısını ortaya koymaktadır.

Canlı yayında kirli işlerini yaptırmak için anlaştıkları Dadaş, İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yöneticileri içerisinde bulunan Erman Haran ve kendisi ile bağlantılı olan kişilerin ile ilgili  devletin bütün savcılarını bu olayın üzerine gitmeleri için çağrıda bulundu.

Canlı yayına katılan Birliğin eski müdürü Alaaddin Bayram’da kendisinin tehdit edildiğini ve jandarmaya şikâyette bulunduğunu açıkladı.

Editör: Haber Merkezi