Ödemiş’in en eski mahallelerinden biri olan Ödemiş Umurbey Mahallesi geçtiğimiz günlerde yapılan elektrik kablo çalışmalarının ardından adeta bir köstebek yuvasına döndü. Samsun Caddesi ve Üzümlü Caddesi’nde oluşan çukurlar arabalara zor anlar yaşatarak olası bir kazaya da meydan veriyor.
Umurbey sakini Metin Türkdoğan, “Elektrik kabloları nedeniyle mahallemizde bulunan yolarda kazı çalışmaları yapıldı. Bunun neticesinde yolar adeta köstebek yuvasına döndü. Geçtiğimiz günlerde aracımla Samsun Caddesi’nden geçtiğim sırada oluşan çukurlara arabamın tekerleği girdi. Arkadaşların yardımıyla arabamı sıkıştığı yerden çıkartmayı başardık. Bu başka bir şekilde de sonuçlanabilirdi. Yetkilerden bu duruma bir an önce çözüm istiyoruz. Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in konuya çözüm bulmasını Umurbey Mahallesi sakinleri olarak bekliyoruz.”
Umurbey Mahallesi’nde yaşanan bu sıkıntı Ödemiş’te kablo çalışmalarının yapıldığı tüm mahallelerde yaşanıyor. Ödemiş’te kazı çalışmalarının yapıldığı mahalle sakinlerinin hepsi bu durumdan şikayetçi, bu duruma yetkililerden bir an önce çözüm bulmasını bekliyorlar.

Editör: Haber Merkezi