HABER: DİLEK AYVALI

MHP Tire ilçe teşkilatında ve ülkü ocaklarında özveri ile görev yapan ve pek çok başarıya imza atan tecrübeli genç siyasetçiler Ahmet Tabakoğlu ve Okan Çulha MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak’a Tire Belediyesi Meclis dosyalarını teslim ettiler.

Dosyaları kabul eden MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak Tire’de seçim sürecine girildiğini ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlere hazır olduklarının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü, “Tüm aday adayı arkadaşlarıma Başarılar diliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Milliyetçi kadrolar ilçesi ili ve ülkesi için her zaman hazırdır.2019 yerel seçimlerine MHP olarak damgamızı vuracağımızıdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ülkücü gençler Okan Çılha ve Ahmet Tabakoğlu yaptıkları ortak açıklamada  şunları kaydetti, “Liderin Emrinde Ülkü Ocakları Yöneticiliği ve akabinde Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticiliği yapmak bizler için şeref, gurur ve onurdu. Tire'de ülkücü iradenin tecelli etmesi adına bugün Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Allaha'a, Kuran'a ve Bayrağa ettiğimiz yeminimizin şuurunda bu göreve talip olduk. Allah, Ülkücü, Milliyetçi Hareketin Tire'de birliğini beraberliğini daim eylesin.”

Editör: Haber Merkezi