HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

MHP Ödemiş İlçe Başkanlığı ve Ödemiş Ülkü Ocaklarının müşterek organizasyonuyla düzenlenen 14. Geleneksel Sünnet Şöleninde 40 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Ödemiş’in Perşembe Pazarında yapılan sünnet şöleni Kuran Tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlarken, Gazi Umurbey mehtaran takımı ve efelerin gösterileri ile devam etti.

Törene MHP M.Y.K üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve il yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömer Raşit Tayfur ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Oda Başkanları, Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Dalcı, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Ödemiş AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri,MHP Ödemiş Belediye Meclis Üyeleri Derya Coşkun, Mutlu Işıktaş, İşadamı Ceyhun Kınlı, İşkadını Kıymet Yıldırım, muhtarlar, sünnet çocukları ve velileri ile çok sayıda Ödemişli katıldı.

Ödemiş Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Turgay Dalcı şölende yaptığı konuşmada, “Değerli abilerim, ablalarım, hepiniz öncelikle hoş geldiniz, hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayrıca gecemizi de maddi manevi katkı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz konuşmasında, “Cenabı-ı Allah inşallah biz burada olsak da olmasak da bu geleneğin süreceğini bu sünnet şölenimizin devam edeceğini bilmenizi istiyorum. gündemimizde biliyorsunuz ki ekonomik kriz var. Tabii ki bunlarla yılmayacağız. Biliyorsunuz ki 15 Temmuz’da bu ülkeyi nasıl ki 16 Mart 1919’da İzmir işgal edildiyse 16 Mayıs 1920 de İstanbul işgal edildiyse aynısı bu ülkeye yapılmak istenmişti. hamdolsun ki Millet buna müsaade etmedi. O gün kahramanın ismi Ömer Halis Demir oldu. Çanakkale’de kahramanımızın adı Seyit Onbaşıydı, yarın yine aynı zülüm karşısında bu kez İsmail Poyraz olur, Turgay Dalcı olur, herkes olur yine bunların karşısına dikilir. Şimdi yapmak istedikleriyle de asla buna müsaade etmeyeceğiz. Türk Milleti ekonomik vefa için de hiçbir zaman olmamıştır. Bunla da bizi yıkamayacaklardır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.

İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömer Raşit Tayfur, “Ülkücü Hareket olarak kaygımız, sadece memleket, sadece Türk gençliği, her zaman diyoruz Türk gençliği yapılacak bütün dirilişlerde biz varız. Var olmaya devam edeceğiz. Bugün çok anlamlı, çok güzel bir gece çünkü biz çocukken, büyüyünce ne olacaksın derlerdi. Bir sünnet olacağım derdik. İkincisi Asker olacağım derdik. Bugün çocuklarımızın erkekliğe ilk adım attığı ilk gündür. Hepinizi kutluyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

İzmir İl Başkanı Karataş, “Ekmeksiz yaşayabiliriz ama Vatansız yaşayamayız”

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “ Öncelikle bugün Adıyaman kırsalımızda 4 Vatan evladımız şehit oldu. Yaklaşık olarak ta 12 yaralımız var.  Bugün yine yüreğimiz yandı. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralı evlatlarımıza da acil şifalar diliyorum. Her ne kadar şehit versek te her ne kadar canımız yansa da bu canım vatanı kolay kazanmadık. Yedi düvele karşı savaş veren atalarımız şehit vere vere akıttıkları kanla bu toprağa vatan kıldılar. Dolasıyla Türkiye Cumhuriyeti devletini kurdular. Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmez yetmeyecektir. Bundan herkes emin olsun. Son günlerde Türkiye de Özellikle Döviz üzerinde oynanan oyunla ABD Başkanı olan zatin adamı bu Türk Milletiyle Türk Devletiyle uğraşmasının nedeni burada tutuklu olan Brunson bir ajan papaz değildir. Asıl amacı coğrafyada yitirmiş olduğu prestiji Amerika’nın tekrar kazanma uğraşıdır. Türk Milletimizin ve Devletimizin coğrafyaya kazandırdığı itibarı bitirme çabalarıdır. Türk Milleti kesinlikle ve kesinlikle ekonomik zorbacılıkla, dayatmayla Türk milleti buna meal vermeyecektir. Hiçbir haine boyun eğmeyeceğiz. Yakın zamana bakıldığında 15 Temmuz 2016 yılına dönüldüğü zaman hain darbe girişimini hepiniz biliyorsunuz. Darbe girişimi başarılı olmadıktan sonra Türk Milleti ve Türk Devleti gerek darbe girişiminde bulunan hain FETÖ Terör örgütüne gerekse de yedi düvele karşı Yurt içinde ve yurt dışında yoğun bir mücadele başlatmıştır, Ekmeksiz yaşayabiliriz ama Vatansız yaşayamayız, Sünnet olan çocuklarımızın ailelerine mutlu olsun” dedi.

Şölende, Ülkücü sanatçı Ali Kınık’ın okuduğu birbirinden güzel eserlerle şölene gelenler eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Editör: Haber Merkezi