HABER:DİLEK AYVALI 
Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanı Hızır Şenol, Ermenistan tarafından 24 Şubat'ı 25 Şubat'a bağlayan gece temas hattında Azerbaycan'a yönelik olarak ağır silahlarla gerçekleştirilen saldırıları kınadı.

Şenol yazılı bir basın açıklamasında bulanarak şu ifadeleri kullandı, “Geçtiğimiz günlerde Ermenistan’ın şımarık çocukları tarafından kardeşimiz Azerbaycan’a yapılan haince saldırı kardeşlerimiz Azerbaycan’ın şanlı ordusu tarafından misliyle karşılık bulmuş ve Ermenistan askerleri geri çekilmek zorunda kalmıştır.
“Bedeli ağır olur”
Ermenistan çeyrek asırdır Azerbaycan'ın topraklarının beşte birini işgal altında tutmaktadır. Zannederim ki Ermenistan Azerbaycan’ı kimsesiz ve güçsüz bir ülke olarak görüyor. Ermenistan’ın böyle bir düşünceye kapılmamasını tavsiye ederiz. Zira bedeli çok ağır olur.
“Azerbaycan sınırı çocuk parkı değil”
Yutamayacakları lokmayı ağızlarına almasınlar, boğulurlar. Azerbaycan kendisini en profesyonel şekilde savunabilecek ve hatta üst düzey silahlarıyla, damarlarındaki asil kanla, şanlı mazimize yakışır savaşlar çıkarabilecek bir devlettir. Bu alçak saldırıdan ötürü kardeş Azerbaycan’a geçmiş olsun diyoruz. Ve yine unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti 79 milyon ile kardeş Azerbaycan’ın yanındadır. Ermenistan daha olgun tavırlar göstermeli ellerindeki silahların çocuk oyuncağı olmadığını ve Azerbaycan sınırının da çocuk parkı olmadığını kendilerine bu vesileyle hatırlatırız.”

Editör: Haber Merkezi