Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, "3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, Bütün milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. Türkiye, adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıktı"    
    Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Partinin kuruluşu ve 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Hadim yaptığı açıklamada şunları söyledi, "AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de çıktığı millete hizmet yolculuğunda, 13 yılı geride bıraktı. Türk siyasi hayatında önemli bir kilometre taşı olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin de 12. yıl dönümü idrak ediyoruz. 3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. Türkiye, adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıktı, büyük bir bunalım ve krizden istikrar sahiline ayak bastı. Hamdolsun geride bıraktığımız bu 12 yıllık sürede milletimize hiç mahcup olmadık, verdiğimiz sözleri aynen yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Hep alnımız dik yolumuza devam ettik. Bu dönemde milletimiz de bizi asla yalnız bırakmadı, hep bizimle beraber yürüdü.

Milletimiz her seçimde artan desteğiyle gerçekleştirdiğimiz hizmetleri tasvip ettiğini gösterdi. AK Parti, bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketi olarak ortaya çıktı. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdi, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yoluna devam edecek. Büyük AK Parti ailesinin en önemli özelliği gönül bağıyla birbirine bağlı olmalarıdır.”

“AK PARTİ MİLLETİN TA KENDİSİDİR”

        Bu hareketin temelinde milletimizin binlerce yıllık şanlı tarihinden süzülüp gelen evrensel bir anlayış vardır diyen Hadim, “AK Parti, Selçuklu coğrafyasının, 4 kıtaya yayılmış 600 yıllık Osmanlı Devleti'nin, 91 yıllık Cumhuriyetimizin birikimi üzerine yükselmiş bir siyasi harekettir. Bu hareket içinde, her toplumsal gruptan gelen, ama AK Parti'nin millete hizmet davasına inanmış, AK Parti'nin siyaset ilkelerini benimsemiş arkadaşlarımız var. AK Parti bizatihi bu milletin ta kendisidir, AK Parti bu coğrafyanın ta kendisidir. AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır.”

BU HİZMET SEVDASINDA ÖNEMLİ YATIRIMLARI

BÖLGEYE KAZANDIRDIK

     Hadim, “Bu davanın Ödemiş’te ki temsilcisi olan teşkilatımız, birçok yatırımı ilçemize kazandırmıştır. Tarım alanlarımızı suya kavuşturan Beydağ Barajı, Bademli Barajı, Aktaş Barajı, Üzümlü Barajı  ilçemizi dünyaya bağlayan yenilenmiş ve genişletilmiş D-310 karayolu, ulaşıma alternatif sağlayan revize edilmiş devlet demir yolu, 250 yataklı Ödemiş Devlet Hastanesi, Kaymakçı Bölge Cezaevi, Yeni Adliye Sarayı bunlardan bazılarıdır. Halkımızın bize olan güveni ve teveccühü devam ettikçe hiçbir güç bizim halka hizmet anlayışımızı bitiremez. Biz halka hizmetkâr olmaya geldik" dedi.

HABER:GİZEM DURMAZ

Editör: Haber Merkezi