HABER:OĞUZ AKTÜRK/MEHMET NAZ
Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde konuşan Başkan Sesli, “ Mübarek Ramazan ayının bitmesinin hüznünü yaşıyoruz, evvel gün bildiğiniz gibi Kadir Gecemizi iştirak ettik, Ramazan Bayramına yaklaşmanın mutluluğu içeresindeyiz, Bu Ramazan ayı diğer aylardan farklı bir etkinlik gerçekleştirdik. Daha önceleri vermiş olduğumuz iftar yemeklerinde istediğimiz katılıma ulaşmadığını fark ettik, bu yüzden iki bine yakın gıda paketini ihtiyaç sahiplerine dağıttık, bunlar içerisinde yaşlı teyzelerimiz, amcalarımız, durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bir gecede gerçekleşecek olan yemeği bu sayede içerisindeki erzaklarla birlikte ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.
Şehir stadında iki bin kişilik iftar yemeği
Bayındır Belediyesi olarak vermiş olduğumuz iftar yemeği ve düzenlenen Kadir Gecesi programına katılım oldukça yoğun olduğunu belirten Sesli, “ Düzenlenen yemeğe katılımdan oldukça memnunuz, vatandaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok memnunuz. ”
Tüm Halkımızın Ramazan Bayramını Kutlarım
Bayramımızın sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu geçmesi dileğiyle daha nice Ramazan bayramları geçirmeyi Allah’ tan niyaz ederim .

Editör: Haber Merkezi