Haber: Dilek Ayvalı
Ülkü Ocakları tarafından ‘Şiir Ocakta’ sayfası üzerinden Türkiye genelinde gerçekleştirilen şiir yarışmasının Türkiye birincisi Tireli Samet Artuç oldu.
Artuç’a Tire Ülkü Ocaklarında düzenlenen törenle ödülü, Ülkü Ocakları Tire ilçe başkanı Hızır Şenol tarafından takdim edildi.
Yarışmada birinciliği göğüsleyerek Tire’nin gururu olan Samet Artuç, “Bu başarıyı elde etmemde Ülkü Ocaklarının ve ilçe başkanımız Hızır Şenol’un, eğitimlerimizle yakından ilgilenen bu konuda üstün bir hizmet verdiğini düşündüğüm öğretmen Füsun Çetin’in ve bizlere bazen ağabeylik, bazen reislik yapan, yetişmemiz ve kötü yola sapmamamız için kartalın yavrularını sakındığı gibi bizleri kötülüklerden sakınan Tevfik Özkurt’un büyük payı var. Elde etmiş olduğum bu başarıyı başta Ülkü Ocakları Genel Başkanım Olcay Kılavuz’a, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba’ya, aileme ve tüm arkadaşlarıma hediye ediyorum” dedi.
“Beklediğimiz takım ruhunu yakaladığımızı düşünüyorum”
Başkan Hızır Şenol da yaptığı konuşmada, “Ocaklarımızın her alanda gelişmesi ve ileri gitmesinde büyük gayret ve emeği olan başta Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’a, gayret, fedakarlık, bilgi ve donanımıyla bizlere her konuda destek çıkan Ülkü Ocakları İl Başkanımız Bilgehan Ağbaba’ya teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanlığı olarak birçok alanda büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Arkadaşlarımızın azim, sadakat ve gayretleri bizleri büyük ölçüde perçinliyor. Beklediğimiz takım ruhunu yakaladığımızı düşünüyorum. Kıymetli Tiremizden aldığımız takdir ve teveccühün günden güne artmakta olduğunu görüyoruz. Farkındalık oluşturacağımızı azim ve gayretle beklenenin üstünde bir çalışmayla neler yapılabileceğini halkımıza elde ettiğimiz başarılarla gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Buradan ayrıca Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanlığımızın yapmış olduğu faaliyetlerde gerek maddi gerekse manevi olarak arkamızda duran, bizi yalnız bırakmayan, işi olsun veya olmasın ilçe başkanlığımıza gelip oranın havasını bile almanın faklı olduğunu düşünen, her fırsatta halimizi hatırımızı soran tüm halkımıza teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi