NAZİF HARUPÇU

Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı İbrahim Buğur, Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy’u ziyaret etti.

Federasyonun Haziran ayında yapılacak olağan genel kuruluna yeniden aday olan Genel Başkan İbrahim Buğur bu çerçevede Türkiye genelinde bulunan Ayakkabıcılar Odalarının başkanlarını ziyaret ederek destek bekliyor.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy yaptığı konuşmasında şunlar söyledi, “Genel Başkanımıza kentimize geldiği için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki aylarda yapılacak kongrede kendileri tekrar aday oldular. Kendisine bu kongrede başarılar diliyorum ”dedi.

Federasyon Genel Başkanı İbrahim Buğur burada yaptığı açıklamada,

“2014 yılının Haziran ayında yapılacak genel kurulumuz için yeniden aday oldum. Tüm Oda başkanlarımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz.

Bizler federasyon ve odalar olarak 30 yıldır mücadele veriyoruz. Şimdi de Suriye ile mücadele ediyoruz. Diğer sektörlerde de var ama bu bizde daha fazla. Elimizden geldiği kadar bildiğimiz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Hükümetimizi, Hükümetimizin bakanlarını, mülki amirlerimizi yeri ve zamanı geldiğinde çektiğimiz sıkıntıları anlatıyoruz.

Ve anlatmaya da devam edeceğiz ”dedi.

Başkan Buğur daha sonra ayakkabıcı esnaflarını ziyaret etti ve ardından Öykam müzesinde ayakkabıcı odasında berberler ve Kuaförler Odası başkanı Necati Gülgen’le birlikte ziyaret gerçekleştirdi ve müzeyi çok beğendi.

Editör: Haber Merkezi